Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenlik, toplum için önemli bir meslek

Bu haberin fotoğrafı yok
Öğretmenlik, toplum için önemli bir meslek

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga’yı makamında ziyaret etti.Ziyarette öğretmenliğin toplum için önemli bir meslek olduğunu vurgulandı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hiyadet Yıldırım, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Abdullah Avcı ile Anadolu Öğretmen Lisesi öğrtemenleri Süleyman Avcı ve Yelda Yaldızkaya, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, “Öğretmenliğin toplum için ne kadar önemli bir meslek olduğunu toplumumuzda yaşayan tüm insanlarımız farkında. Hepimizin belliğinde geçmişte eğitimimize katkıda bulunmuş seçkin öğretmenlerin anısı yaşamaya devam ediyor. Toplumların gelişiminde öğretmenlik mesleğinin ayna vasfını ifa ettiğini düşünüyorum. Çünkü toplumun tüm katmanlarına hitap eden, onlardaki değerleri yansıtan bir meslektir” dedi.
Öğretmenler, kuyumcu titizliğinde
Önderlik vasfının öğretmenlerin ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çeken Vali İmga, “Afyonkarahisar’da öğretmenlerin topluma çok iyi bir motivasyon sağladığına, öğrencilerine adeta bir kuyumcu titizliğinde işlediğine tanık oluyorum. Zaten bunun semeresini de son yıllarda görmeye başladık” diye konuştu.
Vali İmga’nın ilgisi ve desteği büyük
İl Milli Eğıtim Müdürü Hidayet Yıldırım ise eğitim camiasının Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga’nın eğitime olan ilgisinin farkında olduğunu belirtti. Yıldırım, “Sizlerin camiamıza nasıl baktığınızı kalben hissediyorlar. Sizinle bir araya geldiklerinde ya herhangi bir okul ziyaretinde, sizden ayrıldıktan sonra herkesin söylediği söz şu: Sayın Valimiz çok harika bir insan. Bunun, bize önem vermenizden ve insan sevginizden kaynaklandığını biliyoruz. Arkadaşlarımızın kahir ekseni sizin demin tanımladığınız sınırlar içinde hizmet vermeye çalışan arkadaşlarımız. Kamuoyu da bunu görmeye başladı. Bu tür günler, problemlerimizi çözme günü değil, bunu biliyoruz. Toplumda bir farkındalık meydana getirmek istiyoruz” dedi.
Yıldırım, Litvanyalı bir heyetin de bu yıl Öğretmenler Günü kutlamasına katıldığını ve öğretmenler için özel bir günde kutlamanın yapılmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti