AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Vakıf Katılım Bankası ve Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkililerini makamında kabul etti
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEPSAŞ) adına gerçekleştirilen ziyarette OEPSAŞ Afyonkarahisar il Müdürü Fatih Kasal ve Vakıf Katılım Bankası adına gerçekleştirilen ziyarette ise Vakıf Katılım Bankası Müdürü İlyas Yazıcı ile Ticari Pazarlama Sorumlusu Selim Damar ile görüştü.
İlk önce Kasal’ı kabul eden Okumuş sonrasında ise Vakıf Katılım Bankasından Yazıcı ve Damar’ı makamında kabul etti. Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
ASAYİŞ
12 gün önceGÜNDEM
26 Haziran 2022SPOR
26 Haziran 2022GÜNDEM
26 Haziran 2022FUTBOL
26 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
26 Haziran 2022GÜNDEM
26 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.