Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Futsal Küçük Kızlar şampiyonu Taşoluk Fatih Ortaokulu olmuştu. Şampiyonun sevincini paylaşmak için kupa törenine gelen Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner takımla birlikte kupa kaldırdı. Kupa töreni sonrasında Başkan Öner ve şampiyon takım birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Tortop, Futsal Küçük Kızlarda şampiyon olan Taşoluk Fatih Ortaokulu takımını tebrik etti.
ASAYİŞ
22 gün önceGÜNDEM
06 Temmuz 2022SPOR
06 Temmuz 2022GÜNDEM
06 Temmuz 2022FUTBOL
06 Temmuz 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
06 Temmuz 2022GÜNDEM
06 Temmuz 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.