Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Önümüzdeki 100 yılın çarşısı burası”

Afyonkarahisar İkinci Küçük Sanayi
“Önümüzdeki 100 yılın çarşısı burası”

Afyonkarahisar İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak, 2. Başkan İsmail Çevrin, Muhasip üye Halil Acar, Üye Sedat Yeşilyurt, Denetim Kurulu üyesi Mustafa Danışmaz ve Genel Sekreter Hasan Akman’dan oluşan heyet 2. Sanayi Sitesi’ndeki çalışmalar hakkında Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’a bilgiler aktardılar. Sanayi esnafının işlerine tanıtım yoluyla katkı sunabilmek, sanayi esnafının, sanayi çarşısındaki faaliyetlerinin duyurulmasını sağlayabilmek için bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını belirten 2. Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bekir Koçak, “Her kesimi temsil ettiğine inandığımız bir yönetim yapımız var. Arkadaşlarımızla birlikte sivil toplum kuruluşlarına, resmi dairelere, basın kuruluşlarına ziyaretde bulunarak, hem esnafımızın durumunu anlatıyor, yapılan çalışmaları tanıtıyor, hem de esnafımızın, sanayi çarşımızın akılda kalınırlığına hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Afyonkarahisar gündeminde sanayi çarşısının ve sanayi esnafının hep yer almasını istediklerini belirten 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak, “2020 yılında inşaAllah site yönetimine geçmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra sitemizin 1. Etap çarşı grubu girişinde yer alan alanda hayata geçirilmesi planlanan yapılaşma için çaba gösteriyoruz. Burası için yaptığmız planları genel kurulumuza götüreceğiz ve oradan çıkacak karara göre hareket edeceğiz” dedi. Bu yapılaşma ile Sanayi Çarşısı’nın herkes tarafından rahatça kullanılır, ziyaret edilir bir hale gelmesini amaçladıklarını belirten Koçak, “Sanayiye aracını yaptırmak için gelen bir aile, zamanını rahatça sitemiz içerisinde geçirebilsin, insanların her türlü ihtiyacının modern sşartlarda sanayi sitesi içinde karşılanabilsin istiyoruz” dedi.
Afyonkarahisar Belediyesi yönetiminden her zaman her türlü desteği gördüklerini, bu kapsamda sanayi çarşısının altyapı çalışmalarının çok büyük bir oranda tamamlandığını, rutin hizmetlerin de aksamadan sürdürüldüğünü belirten Koçak, “Bundan sonrası için yetkililerimizden sitemizin arka kısmında bulunan genişleme alanına yoğunlaşmalarını istiyoruz. Böylelikle sanayi çarşısının genişlemesi planları hayata geçirilebilir. Altyapısı tamamlanan arsalara esnafımız da, arsa sahipleri de ihtiyaca göre yapılaşmaya gidebilir. Sitemize yapılan tüm hizmetlere teşekkür ediyor, bundan sonrası için de bu tür taleplerde bulunuyoruz.” dedi.
2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin resmi varlığını tamamlayıp sanayi çarşısının “Afyon Sanayi Sitesi”ne dönüşmesinin ardından işlerin daha kolaylaşacağına inandıklarını belirten Koçak, “1283 üyesi bulunan, dükkanlarının tamamı dolu, yüzde 80’i bilfiil işlerle meşgul bulunan, günlük yaklaşık 6 bin, 6bin 500 nüfusa ev sahipliği yapan sanayi çarşımız önümüzdeki 100 yıl boyunca Afyonkarahisar’ın sanayi sitesi ihtiyacını karşılayacaktır. Diğer projeler geleceğe dönük projelerdir” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi