Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Opelciler Afyon’da buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da Opel marka araçları
Opelciler Afyon’da buluştu

Afyonkarahisar’da Opel marka araçları ile bir araya gelerek ülke çapındaki topluluğun Afyonkarahisar ayağını oluşturan Afyonkarahisar Opel TR Team faaliyetlerine devam ediyor. Son faaliyetlerinde baharı karşılayan Afyonkarahisar Opel TR Team, bu kez de diğer gruplarla bir araya geldi. Afyon Opel Garaj ve Denizli Vectra Clup ile bir araya gelen Afyonkarahisar Opel TR Team, Fuar Alanı’nda bir araya geldi.
Buluşma hakkında bilgi veren Opel TR Team Başkanı Serkan Göçmen ve Afyon Opel Garaj Başkanı Coşkun Okşak, “Bugün burada Opel birlikteliği ile bir araya gelmiş olmamız bizim dostluk, kardeşlik ve yardımlaşma adına attığımız adımları gösterir. İnşallah önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek Denizli’den sonra komşu illerdeki gruplarla da buluşacağız. Yaptığımız etkinliklerde birbirimizi tanıyıp, birlikte hareket etme adına neler yapabiliriz konuları üzerinde görüşüyoruz. Hem de hoş vakit geçiriyoruz, hem de arabalar hakkında bilgisi olanlar ve anlayan arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Bir nevi arabalarımız hakkında genel kültür ediniyoruz” ifadesine yer verdiler.
“AFYONLULARA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Afyonkarahisar’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Denizli Vectra Clup Başkanı Yunus Çoker, “Afyonkarahisar’daki Opel TR Team ve Afyon Opel Garaj gruplarında yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri burada ağırladılar, güzel vakit geçirdik. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler de Afyonlu kardeşlerimizi ve ağabeylerimizi Denizli’de ağırlamaktan onur ve gurur duyarız” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti