Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Örnek davranış…

Sanayici-işadamı, Güral Porselen Yönetim

Sanayici-işadamı, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, Kütahya’da 12 derslikli Ana Okulu yaptırıyor. Kütahya Valisi Ali Çelik, “Hayırsever işadamı Sayın İsmet Güral ve eşi Nesrin Güral hanımefendiye Kütahya adına teşekkür ediyorum” dedi

Kütahyalı tanınmış Sanayici-Turizmci, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, memleketinde 12 derslikli Ana Okulu inşa ettiriyor. İsmet Güral’ın eşi Av. Nesrin Güral’ın adını taşıyan 12 derslikli modern Ana Okulunun yapım protokolü Kütahya Valiliğinde imzalandı.
Kütahya Valisi Ali Çelik, “Şehrimizin hayırsever İşadamı İsmet Güral tarafından yaptırılacak olan 12 derslikli “Nesrin Güral Anaokulunun” protokolünü imzaladık. Sayın İsmet Güral ve hayırsever Sayın Nesrin Güral hanımefendiye şehrimiz adına teşekkür ediyor, okulun Kütahya’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Ülkemize kazandırdığı Sanayi ve Turizm yatırımları ve tesisleri ile uluslaraarası ödüller kazanan İsmet Güral Macaristan Ege Bölgesi Fahri Konsolosu olarak; Türk-Macar dostluğuna üstün hizmetlerinden dolayı; 2 Macaristan Cumhurbaşkanı tarafından Macaristan’ın en büyük nişanını alarak bir rekora atmıştı. Dumlupınar Üniversitesi ile Macaristan’ın olduğu kadar Avrupa’nın köklü Üniversitelerinden olan Pecs Üniversitesi’nin Kardeş Üniversite başlatması ve geliştirmesi nedeniyle, kendisine Pecs Üniversitesi tarafından düzenlenen bir törenle “Fahri doktora diploması” tevcih edilmişti.
Ayrıca İsmet Güral’a TBBM tarafından üstün hizmet madalyası verilmişti. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti