Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Örnek İl Hakem Kurumu Afyonkarahisar”

Hakemlerin ve gözlemcilerin yakından

Hakemlerin ve gözlemcilerin yakından takip ettiği hakeminsesi.com Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti. www.afyonihk.com 81 il içinde örnek gösterildi

 

Türkiye’deki hakem ve gözlemcilerin takip ettiği sitelerden olan hakeminsesi.com yaptığı değerlendirme ile www.afyonihk.com Afyonkara-hisar İHK Başkanı Süleyman Güneş’ten övgü dolu sözlerle bahsetti. hakeminsesi.com’un yaptığı yorumda, “Bütün İHK Başkanlarını da aynı duyarlılığı göstermesini bekliyoruz. Ayrıca Afyonkarahisar İHK Başkanı Süleyman Güneş, şeffaf bir anlayışla www.afyonihk.com hazırlatmış. Bir teşekkür de ona gelsin. Bu sitenin içeriği dolu dolu izlemenizi öneririz.” ifadelerine yer verildi.
hakeminsesi.com’a teşekkür eden Afyonkarahisar İHK Başkanı Süleyman Güneş, “Türkiye’deki hakemlerin beğenisini kazanmış, sürekli takip ettiği sitenin bizden övgü dolu sözlerle bahsetmesi bize onur verici bir şeydir. Burada bizim için kullanılan övgü dolu sözlere teşekkür ederiz. www.afyonihk.com olarak 81 il içinde örnek gösterilmek ise bizim için ayrıca bir gurur kaynadığıdır.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti