Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oruçoğlu’ndan Teknik Koleje kitap bağışı

Oruçoğlu Yağ Sanayi Firması,

Oruçoğlu Yağ Sanayi Firması, Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nin kütüphanesi için teknik kitap ve doküman desteği sağladı

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan Oruçoğlu Yağ Sanayi Firması, OSB’de eğitim veren, Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nin kütüphanesine öğrencilerin faydalanabilmesi amacıyla kitap ve teknik doküman desteğinde bulundu.
Oruçoğlu Yağ Sanayi Yöneticilerinden Halil Ekmekçi, Burcu Ardagal okula verilen kitap ve dokümanları Okul Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Çolaker’e teslim ettiler.
Oruçoğlu Yağ Sanayi Yöneticilerinden Halil Ekmekçi, Burcu Ardagal projenin amacının “En İyi Yatırım
İnsana Yapılan Yatırımdır” düşüncesiyle, mekanik, elektrik, elektronik, motor, fabrikalarda kullanılan teknik ekipman kataloglarını ve teknik dokümanlarını biriktirerek öğrencilerin faydalanabilmesi için bu projeyi yürüttüklerini söyledi. Ekmekçi ve Ardagal, “Eğitim kitaplarına destek olacak bu katalog ve dokümanların çoğu gıda ve değişik fabrikalarda kullanıldığı için öğrenciler bu dokümanları teknik özellikleriyle birlikte incelediklerinde, iş hayatlarında destek olacak, bilgi hazinelerine ek olabilecek dokümanlardır.” dedi.
Fuar ve organizasyonlardan alınan dokümanların öğrenciler için çok faydalı bilgiler içerdiğini belirten Ekmekçi ve Ardagal okullara bu tür faydalı eğitim ve kitap desteklerini sürdüreceklerini aktardı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti