Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öykü yazımında şampiyon Afyon’dan

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler Arası Öykü Yarışması’na, Afyonkarahisar’ı temsilen yarışmaya katılan Sevgi Karakaya 18–24 yaş kategorisinde Türkiye 1’incisi oldu

 

13–29 yaşları arasındaki gençlerin katılım sağlayabildiği Gençler Arası Öykü Yarışması’na, ülkenin her ilinden birçok öykü gönderildi. Afyonkarahisar’ı temsilen yarışmaya katılan Sevgi Karakaya 18–24 yaş kategorisinde Türkiye 1’incisi oldu. Yine Afyonkarahisar’dan yarışmaya katılan Feyza Yavuz 13–17 yaş kategorisinde, Betül Genç ise 18–24 yaş kategorisinde mansiyon ödüllerine layık görüldü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, yarışmada yazılan öykülerin yer aldığı bir öykü kitabı bastırdı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, söz konusu yarışmada yazılan öykülerin yer aldığı öykü kitaplarını gençlere takdim ederek gençleri başarılarından dolayı tebrik etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de Afyonkarahisar’da yaşayan bütün gençleri; çeşitli etkinlik, yarışma ve kursların düzenlendiği Gençlik Merkezleri ile Genç Ofislere davet etti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti