Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek’ten öğretmenlere jest – Kocatepe Gazetesi

24 Kasım Öğretmenler Günü
Özdilek’ten öğretmenlere jest

24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret eden Özdilek Afyonkarahisar AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel, İl Müdürü Yalçın’ın nezdinde Afyonkarahisar’da görev yapan öğretmenleri Özdilek AVM’ye davet etti.
Özel günleri organizasyonsuz geçirmeyen Özdilek Afyonkarahisar AVM, kutsal bir görev icra eden öğretmenleri, Safahat Lokantası’nda ağırladı. Bir birey yetiştirmenin sorumluluğunu alarak toplumsal açıdan çok önemli bir görevi yürüten öğretmenler, Özdilek Afyonkarahisar AVM’de öğle yemeğinde bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, il Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de katıldığı organizasyonda öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Organizasyona katılan öğretmenler, her yıl olduğu gibi bu yıl da Öğretmenler Günü’ne özel etkinlik düzenleyen Özdilek Afyonkarahisar AVM’ye teşekkür etti. İşletme Müdürü Nihat Günsel, “Toplumun ve geleceğimizin şekillenmesinde büyük payı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyor, hayatın her anında Özdilek Ailesi olarak eğitimin ve eğitimcinin yanında olduğumuzu hatırlatıyoruz. Davetimize katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, onların nezdinde tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti