Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özgür Kudüs” Temalı Resim Yarışması Ödülleri Verildi

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar Şubesi tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Özgür Kudüs” temalı resim yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası

Törende 20 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Memur-Sen Konağında düzenlenen etkinlikte ilk olarak tüm katılımcılara Kudüs fonlu fotoğraf baskıları hediye edildi. Ödül törenine AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Ömer Dayı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı Abdullah Gedil, Afyonkarahisar İl Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Murat Kuzkale, Toç Bir-Sen Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Nevzat Karakoçan, Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Eralp Ekrem Gece, Eğitim Bir Sen Üniversite Şube Başkanı Vehbi Gülseren, Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Mehmet Saray, Memur-Sen Arama Kurtama Birimi Ekip Lideri Hüseyin Karaşahin katıldı.

“Özgür Kudüs” Temalı Resim Yarışması Ödülleri Verildi

Etkinliğe katılan tüm çocukların mesajlarını ve resimlerini içeren bir tuval tablosu hazırlandı. Ardından çocuklar için boyama etkinliği ve kaligrafi etkinliği düzenlendi. Toç Bir-Sen Şube Başkanı Muhammet Erdal, programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Yaklaşık 2,5 aydır Siyonist İsrail tarafından Gazze’de, Batı Şeria’da binlerce çocuk, anne, baba, aile katledildi. Bizler bu zulme tepki göstermek, en azından safımızı belli etmek adına burada toplandık. Programımıza katkı veren tüm çocuklarımıza teşekkür ederiz.” Yarışmanın ilkokul kategorisinde Ayşenaz Keskin birinci, ortaokul kategorisinde birinci ise Ali Cankara oldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti