Özgür Özel'e Saldırı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e İstanbul'da saldırıda bulunuldu. Bir kişinin eliyle vurduğu Özgür Özel yaralandı
CHP Genel Başkanı özgür Özel İstanbul'da saldırıya uğradı.
Sırrı Süreyya Önder için İstanbul AKM'de taziye ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel AKM çıkışında bir vatandaşın saldırısına uğradı.
Korumaların arasından Özgür Özel'e yaklaşan bir kişi elinin içiyle Özgür Özel'in başına vurdu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel aldığı darbe ile kısa süre sersemlediği gözlendi. Korumaların müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştırılan Özgür Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Yapılan saldırı her kesim tarafından kınanırken, Özgür Özel'in korumalarının zafiyeti ise tepki topladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıyı gerçekleştiren şahsın tespit edilerek yakalandığını ve göz altına alındığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da konu hakkında açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, "CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e yönelik gerçekleştirilen fiziki saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Sayın Özel’e saldıranın S.T. adlı şahıs olduğu tespit edilmiş ve şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Toplumuzun huzurunu bozmaya yönelik her türlü saldırı, şiddet girişimi hukuk önünde hak ettiği cezayı alacaktır" dedi.