Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pandemi döneminde eğitim konuşuldu

Afyonkarahisar’da çevrimiçi “Pandemi Döneminde

Afyonkarahisar’da çevrimiçi “Pandemi Döneminde Öğretmen Olmak” semineri düzenlendi

 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) işbirliğinde kentteki öğretmen ve idarecilere SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan tarafından “Pandemi Döneminde Öğretmen Olmak” konulu çevrim içi seminer verildi.
“PANDEMİ DE EĞİTİM UYGULAMALARI DİJİTALLEŞTİ”
Afyonkarahisar’dan 1000’in üzerinde öğretmen katıldığı seminerde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Salgın döneminde tüm dünyada eğitim-öğretim faaliyetleri daha çok çevrim içi olma eğilimine girdi. Bu süreçte eğitim uygulamaları da dijitalleşerek bu sürece uyum sağladı. Bu uygulamaları kullanabilen öğretmenler değişime daha kolay uyum sağlayabildiler. Bu bağlamda eğitimi organize eden Ar-Ge Birimimize, tüm katılımcılara ve Prof. Dr. Levent Eraslan hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi.
“PAYDAŞLAR DEĞİŞEN ÇAĞA GÖRE KENDİLERİNİ GELİŞTİRİLMELİ”
Daha sonra söz alan Prof. Dr. Levent Eraslan, salgın sürecinde uzaktan eğitim ile birlikte ölçme ve değerlendirme çalışmalarının da çevrimiçi planlanarak yürütüldüğünü ve dijital dünyanın yazılılardan, veli toplantılarına kadar çok büyük bir alanı kapsadığını söyledi. Eraslan, değişen çağın gereklerine göre tüm paydaşların kendilerini geliştirmelerinin artık bir zorunluluk olduğunu vurguladı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti