Parkı Ateşe Verdiler! Polisi Görünce Kaçtılar
Bir parkta traktör lastiğini ateşe veren gençler, polis ekiplerini görünce olay yerinden kaçtı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
Eskişehir'de bir parkta traktör lastiğini ateşe veren gençler, polis ekiplerinin gelmesi üzerine olay yerinden kaçtı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bulunan bir parkta yakılan traktör lastiği, polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Olay, dün akşam Erenköy Mahallesi Polat Bey Sokak'taki parkta yaşandı. Kimlikleri henüz tespit edilemeyen gençler, park alanında bulunan bir traktör lastiğini ateşe verdi.
Lastikten yükselen alevlerin büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbarın ardından bölgeye polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Polis ekiplerinin olay yerine geldiğini fark eden gençler ise koşarak parktan uzaklaştı.
İtfaiye ekipleri, parkta yanan traktör lastiğine müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın, çevredeki alanlara sıçramadan söndürüldü.
Bakmadan Geçme