Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Paşa Camii’ni birlikte inşa edelim

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİLERAfyonkarahisar
Paşa Camii'ni birlikte inşa edelim

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER
Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleri, hayırsever işadamı Ahmet Çelikörs’ün büyük katkısı ve camii derneğinin kararlı çalışmaları neticesinde inşaat çalışmaları belirli bir aşamaya gelen Paşa Camii’nin inşaat aşaması ve eksikleri hakkında konuklara bilgi verilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan değerlendirmelerin ardından hayırseverler, yıkılan Paşa Camii inşaat çalışmalarına her türlü katkıyı verebileceklerini ifade ederek bu aşamaya kadar katkı sağlayanlara teşekkür etti.
“ECDADIN
MİRASINA SAHİP ÇIKALIM”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Paşa Camii ve müştemilatlarına katkı sağlamak isteyen tüm hayırsever vatandaşlara “Gelin hep beraber tarihi yeniden yaşatalım. Ecdadın mirasına sahip çıkalım” dedi. Başkan Zeybek, katılımlarından dolayı hayırsever işadamlarına teşekkür ederek, tüm vatandaşları da bu tür hâyır işlerinden nasiplenmeye davet etti.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Paşa Camii İnşaat çalışmalarına katkıda bulunmak isteyenlerin Kuveyt Türk Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Paşa Camii Kur’an Kursu ve Müştemilatını Yaptırma ve Yaşatma Derneği adına TR 66 0020 5000 0943 6740 4000 01 IBAN Numarasından destek verebilecekleri bildirildi.