Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Play-Off’lara kalmadan 2. Lige çıkacağımıza inanıyoruz”

Spor Toto 3. Lig
“Play-Off’lara kalmadan 2. Lige çıkacağımıza inanıyoruz”

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 25. haftada Orduspor’a konuk olacak. Bu maçtan önce hazırlıklarını son antrenmanla tamamlayan AFJET Afyonspor dün gece saatlerinde yola çıktı. Maç öncesinde yapılan son antrenmana AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Hüseyin Bayaman, Nurettin Akşab ve Sportif Direktör İbrahim Çelik de katıldı.
Antrenman öncesinde takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Şu anda ortam olarak çok güzel bir durumdayız. Geçen hafta Orhangazi maçının ilk yarısında zorlanmamıza rağmen ikinci yarıda farklı skorla galibiyete ulaştık. Daha önceden tecrübelerimiz vardı. Önümüzdeki haftada Ordu maçımız var. Bu maçı da inşallah kazasız belasız atlatmak istiyoruz. Hedefimiz belli şu anda; gemiyi limana sağ salim bir şekilde götüreceğiz. Kaptan Ömer Çelik, Ordu maçında cezalı durumda, Fatih Şerifoğlu’nun dizinde bir ağrısı var. Maç gününe kadar inşallah çok büyük bir sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.
“BU MAÇTA DA BAŞARILI OLACAĞIZ”
Maltepespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor gibi maçlarda puan kayıplarının bu maçta olmasını istemediklerini belirten Çelik, “Şu an için her zaman klasiktir, Türkiye’de olan bir durum, bazen ister istemez konsantre eksikliği, gol şansını rahat yakalarız gibi düşünce oluyor. Ama artık bunu en fazla tecrübe eden takımlardan bir tanesiyiz. Bu sefer Allah’ın izniyle puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.
“HERKES KENDİ
TAKIMIYLA İLGİLENSİN”
Bu hafta oynanacak Darıca Gençlerbirliği ile Sakaryaspor maçı hakkında düşünceleri sorulan Çelik, “Biz kazandığımız sürece hiç bir sıkıntımız yok. Biz kendimize bakıyoruz, kendi maçlarımıza bakıyoruz, herkes kendi takımıyla ilgilensin diyoruz. Şu anda bizim Ordu maçımız var biz bu maça bakıyoruz. Muvaffak olacağımızı düşünüyoruz, çünkü takım arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah da tecrübe olarak en fazla kaybı yaşayan takım biziz. Bu sefer inşallah Allah’ın izniyle kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadesine yer verdi.
“OYUNCULARIMIZI UYARIYORUZ”
Alt sıradaki takımlara karşı puan kaybettikleri için oyuncuları sürekli olarak uyardıklarını belirten Çelik, “Nihat hocam da, oyunculara sürekli uyarıda bulunuyor. Dediğim gibi tecrübe olarak en fazla deneyimi yaşayan kulübüz biz. Alt taraftaki takımlara puan kaybettik. Onun deneyimi var, rakip oyuncuların tahrikine kapılmadan burada istediğimiz; sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. İç sahada oynayacağımız 5 maçımızda seyircilerimizin rakip oyuncuların tahriklerine kapılmamalarını, sağduyulu olmalarını şehrimizin bundan sonraki her maçta mor beyaza büründürerek arkadaşlarımıza daha fazla güvenerek inanmalarını istiyoruz. Oynayan ve oynamayan arkadaşlarımız bunu düşünüyor ve hak ediyor. Şehrimizin şuanda desteklediğinden daha çok destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“RAKİPLER BİZİM
MAÇLARIMIZA BAKIYORLAR”
İkinci ve üçüncü sırada yer alan takımların Afyonspor’un maçlarını takip ettiklerini belirten AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, “Kalan 10 maçımız var. 5 deplasman 5 iç saha maçımız var. Bu hafta Ordu’da maçımız var. Ordu’da eski Valimiz İrfan Balkanlıoğlu var. Biz bütün maçlarımızı tek tek değerlendiriyoruz. Orhangazi maçı bitti Ordu maçımız var diyoruz. Kendimize bakıyoruz, ama bizim altımızdakiler, bizim maçlarımıza bakıyorlar daha ziyade. Çünkü bizi yakalamaları için bizim puan kaybetmemizi bekliyorlar. Bu hafta tabi bizim altımızdaki ikinci ve üçüncü sıradaki takımlar birbiriyle oynuyor. Biz oyuncularımıza güveniyoruz, geçen haftaki eksiklerimizden biliyorsunuz üç sarı kart cezalımız vardı. Onlar oynayacak bu hafta, Fatih’in gözü daha da iyiye gitti. Hocalarımızın vereceği karar doğrultusunda belki dördü de oynayabilir. Zaten onların yerine Orhangazi maçında oynayan oyuncularımızda ilk başta biraz uyum sorunu oldu, daha sonradan iyi bir maç çıkardılar. Biz oynayan oynamayan bütün oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah biz bu ekiple 2. Lig’de de başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.  
“ÇOK GÜZEL BİR KONU”
Afyonspor’un yakaladığı başarıyı değerlendiren Başkan Sel, “Bir de ‘En’ler konusu var. Güzel bir konu, bu bizi de mutlu ediyor. Bir tek beraberlik konusu var ama biz onlardan daha fazla maç oynadık, 2 maç fazlamız var. En çok gol atan takımız, en az mağlubiyeti olan takımız, en çok puan toplayan takımız, o açıdan güzel bir şey yani bu. Afyon’un diğer spor branşlarında da anılması bizi mutlu ediyor. İnşallah biz bunu önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz. Seyircilerimiz de belli bir noktaya geldi. Onlara da teşekkür ediyorum. En son Orhangazi maçında rakip takım oyuncularının tahrik etmesinden dolayı kısa bir küfür hadisesi yaşandı. İnşallah zamanla bunu da en aza indireceğiz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz, inşallah Play-Off’lara kalmadan 2. Lige çıkacağımıza inanıyoruz” >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti