Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Posvital Veteriner Polikliniği açıldı

Afyonkarahisar merkezin ilk ve

Afyonkarahisar merkezin ilk ve tek veteriner polikliniği olma özelliğine sahip olan Posvital Veteriner Polikliniği dün yapılan törenle hizmete açıldı

Dumlupınar Mahallesi Bayburtlu Yüzbaşı Agah Caddesi Akalın Apatrmanı 41/A adresinde bulunan Postival Veteriner Polikliniği dün öğleden sonra yapılan törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, Veteriner Hekimler Odası Başkanı M. Nevzat Algan, Posvital Veteriner Polikliniği ortakları Cansunur Emeksiz ve Tevfik Yücel birlikte kestiler. Açılış törenine çok sayıda veteriner hekim katıldı.
Posvital Veteriner Polikliniği hizmeleri hakkında bilgi veren Veteriner Hekim Cansunur Emeksiz şöyle konuştu: “Posvital Veteriner Polikliniği Afyonkarahisar merkezde bulunan ilk ve tek polikliniktir. Aşılama, muayene, ultrason-röntgen, çeşitli operasyonlar, endoskopi gibi hayvan sağlık ve tedavisinde herşeyi kapsıyan hizmet bütünlüğünü polikliniğimzde sağlayacağız. Poliklinğimiz 7/24 esasına göre çalışacak.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti