• Haberler
  • Genel
  • RAM, Aile İçi İletişim İçin Mesai Harcıyor

RAM, Aile İçi İletişim İçin Mesai Harcıyor

Afyonkarahisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Mutlu Yaşar Saraç, ilkokullarda aile çalışmaları yaptıklarını belirtti

Afyonkarahisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Mutlu Yaşar Saraç, “Afyonkarahisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüzce; Namık Kemal İlkokulu, Hürriyet İlkokulu, 27 Ağustos İlkokulu, Ataköy İmam Hatip Ortaokulu, Ataköy Ortaokulu, Naime Gevher İlkokulu ve Kadaifçioğlu İlkokulunda çalışmalar gerçekleştirilmiştir” dedi.

RAM, Aile İçi İletişim İçin Mesai Harcıyor

Müdür Saraç, “Bu kapsamda; yerel hedef meslekle ilgi, değer, yetenek ve kişilik özellikleri ilişki, genel hedef aile içi iletişim-çocuk hakları ve çocuk kıymeti  çalışmaları yapılmış, aile çalışmaları yürütülmüştür. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

RAM, Aile İçi İletişim İçin Mesai Harcıyor

RAM, Aile İçi İletişim İçin Mesai Harcıyor

RAM, Aile İçi İletişim İçin Mesai Harcıyor

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme