Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan akşamları Özdilek’te bir başka

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi,
Ramazan akşamları Özdilek’te bir başka

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, Ramazan’da kampanyaları ve geleneksel Ramazan etkinlikleri ile müşterilerinin vazgeçilmez mekanı haline geldi. Her keseye uygun ve lezzetli iftar menüleri ile misafirlerine Ramazan boyunca Safahat Lokantası ile hizmet veren Özdilek Afyonkarahisar AVM, iftardan önce ve sonra gerçekleştirilen etkinliklerle de misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.
Özdilek Afyonkarahisar AVM, Karagöz-Hacivat, meddah, ortaoyunu, sihirbaz ve kukla gösterisi gibi performanslarla Ramazan ayının manevi atmosferini misafirlerine yaşatıyor. Geçtiğimiz hafta sahnelenen Karagöz-Hacivat, ortaoyunu ve sihirbaz gösterileri yoğun ilgi gördü. İftardan önce ve sonra ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikler sırasında misafirlere geleneksel ramazan şerbeti ikram edildi ve çocuklara sürpriz hediyeler verildi. İkram edilen geleneksel Ramazan şerbeti bir çok çeşit aromadan oluşan tadı ile Özdilek misafirlerinden büyük talep gördü. Çeşitli baharatlarla özenle hazırlanan ramazan şerbeti, iftar sonrası damaklarda unutulmaz bir tat bıraktı.
Hazırlanan kampanya ve indirimlerin yanı sıra gerçekleştirilen sosyal aktiviteler de göz dolduran Özdilek, bu ramazan ayında da vazgeçilmez bir yaşam merkezi haline geldi. Aileler huzur ve güven içinde alışverişlerini yapıp iftar sofralarının tadını çıkarırken çocuklar da eğlenceye doydu. Özellikle ücretsiz hizmet veren çocuk oyun odası, ramazan ayında da çocuklar için hazırlanan eğitici, eğlenceli deney ve oyunlarla çocukların vazgeçilmez eğlence adresi oldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti