Ramazanın Manevi Atmosferi Etkinliklere Yansıyor
Maarifin Kalbinde Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde Ramazan ayının manevi atmosferi etkinliklere de yansıyor.
Afyonkarahisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürlüğü ve Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu’nun birlikte organize ettiği Ramazan ayının manevi atmosferini hissettiren etkinlik Afyonkarahisar Özel Eğitim Anaokulunda gerçekleştirildi.
Öğrencilerin gönüllü katılımıyla düzenlenen; Hacivat – Karagöz gölge oyunu, Nasrettin Hoca fıkraları, Ramazan davulu eşliğinde hikâye ve canlandırmalar yapıldı.
Davulun ritmiyle heyecanlanan, Karagöz’ün neşesiyle gülen, Nasrettin Hoca’nın hikâyeleriyle meraklanan öğrencilere paylaşmanın, Ramazan kültürünü yaşatmanın ve birlikte olmanın güzel bir örneği sergilendi.
Bakmadan Geçme

