Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Refah’ın Kalesi Bolvadin’de Yeniden Refah rüzgârı

Milli Görüş’ün kalesi olarak

Milli Görüş’ün kalesi olarak bilinen Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde hafta sonu yapılan Yeniden Refah Partisi İkinci olağan kongresi neticesinde Yeniden Refah Partisi Bolvadin İlçe Başkanlığına Ahmet Doğruöz seçildi

 

Milli Görüş’ün kalesi denildiği zaman akıllara ilk gelen ilçelerden bir tanesi olan Bolvadin’de hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. Kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi Genel Merkez tarafından ilçe başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Doğruöz tek liste olarak girdiği kongreden başkan olarak çıktı.
Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Yeniden Refah Partisi Bolvadin İlçe başkanı ve yönetimi; İlçe Başkanı Ahmet Doğruöz
Listenin asil üyeleri; Hilmi Bircan, Fatih Murat Erdurmuş, Kadir Türksoy, Necati Üzüm, Carullah Pehlivan, Cafer Pektaş ve Muhammed Kolay.
Listenin yedek üyeleri; Hüseyin Aca, Eyüp Özkal, Erkan Doğruöz, Abdülkadir Borazan, Salih Karakoç, Abdülvahap Doğruöz ve Süleyman Kolay .
Kongre’de konuşan İlçe Başkanı Ahmet Doğruöz iktidara uzanan yolda eskiden olduğu gibi günümüzde de Milli Görüş ruhuyla Bolvadin’in ihya olacağını ifade etti. İlçe Başkanı Doğruöz “Geçmişte Milli Görüş’e kale olmuş maneviyatı yüksek Bolvadin’imiz rahmetli Erbakan Hocamızın emaneti olan Milli Görüşe ebet müddet karargah olmaya devam edecektir.” dedi.
Bolvadin’de yapılan kongreye civar belde ve ilçelerden katılım sağlanırken kongrenin arkasından da istişare toplantısı gerçekleşti.
“SAPKINLIĞA DUR DİYECEĞİZ”
Hafta sonu yapılan kongre sonrasında halka açık olarak yapılan Yeniden Refah Partisi İstişare Toplantısında söz alan Yeniden Refah Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Kuşkonar İstanbul Sözleşmesiyle birlikte LGBT ve benzeri oluşumların kontrolden çıktığını belirterek iktidarları döneminde “Cinsiyet eşitsizliği, onur ve özgürlük gibi süslü kavramlarla desteklenen bu izansızlığın ve çürümüşlüğün karşısındayız” dedi… Sert ve kesin bir dille bu ve buna benzer onursuzluk aşılayan derneklerin bir takım kişi ve kurumlarca finanse edildiğinin altını çizen İl Gençlik Kolları Başkanı Kuşkonar “İçişleri bakanlığının açıkladığı verilere göre bu derneklerin bir yılda 25 milyon dolar yardım alması kabul edilebilir bir durum değildir” dedi. Gelecek nesillerimize karşı sorumlu olduğumuzu ifade eden İl Gençlik Kolları Başkanı Kuşkonar sözlerini “Önce ahlak ve maneviyat” vurgusuyla tamamladı.
“HAK İLE BATILIN SAVAŞIDIR”
Bolvadin’de Yeniden Refah Partisi ikinci olağan kongresi sonrası yapılan istişare toplantısında konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır insanlık tarihinden bu zamana kadar hak ile batılın sürekli mücadele içerisinde olduğu ve bu mücadelede kazanan tarafın her zaman için hak olacağının altını çizdi. Merkez İlçe Başkanı Çakır “Tarihi iyi analiz etmek lazımdır. Tarihe kulak verdiğimizde örneklerine ders çıkartır bir şekilde baktığımızda her zaman için siyah ile beyazın mücadelesi karşımıza çıkacaktır. Günümüzde hak cephesi şüphesiz Milli Görüş davasıdır.” diyerek verilen mücadelenin öneminden bahsetti.
“ERBAKAN HOCA’NIN GÖNLÜNDE BOLVADİN”
İstişare kapsamında geçmişten verdiği örneklerle duygusal anlar yaşatan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilat Başkanı Selahattin Uğur Bolvadin ilçesinin manevi anlamda Yörükzade Ahmet Fevzi Efendi’den dolayı büyük bir önem arz ettiğini ifade etti. Teşkilat Başkanı Uğur “Bilindiği üzere Milli Görüş davasının rahmetli lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın Bolvadin ile çok başka bir bağı bulunuyordu. Erbakan Hocamız burada askerlik görevinden hemen önce mübarek zatlardan Yörükzade Ahmet Fevzi Hocadan rahle tedrisatı almıştır. Askerlik görevi için helallik almak için yaptığı bir ziyarette ise hocası ondan “Sen ileride büyük bir adam olacaksın. O gün geldiğinde Bolvadin’imize kalıcı bir iz bırakmayı unutma” diyerek hocamızdan memleket adına bir istekte bulunmuştur. Büyük bir vefa örneği gösteren Rahmetli Erbakan Hocamız ise Yörükzade Ahmet Fevzi Hocasının bu isteğini yıllar sonra dünyada sadece üç adet bulunan “Alkaloid Fabrikası”nı Bolvadin’e kurulmasına vesile olmuştur.” dedi.
Teşkilatın son durumu hakkında da bilgi veren İl Teşkilat Başkanı Uğur, Afyonkarahisar’da yapılanmalarını artık tamamladıklarını dile getirirken Yeniden Refah Afyonkarahisar teşkilatları olarak artık hazır olduklarını ifade etti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

 

RAKAMLAR YALAN SÖYLEYEMEZ
Yeniden Refah Partisi Bolvadin İlçesi İkinci Olağan Kongre kapsamında ilçe yönetimini yalnız bırakmayan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı ve yönetimi kongre sonrasında istişare toplantısında da hazır bulundular.
İstişare toplantısı kapsamında günün son sözünü alan İl Başkanı Gufran Çetinel, ekonomik bazı istatistiklerle Türkiye ekonomisinde oluşan bu dalgalanmaların artık dayanılmaz bir hal aldığını vatandaşın buna direnecek gücünün kalmadığını ifade etti. Konuşması sırasında sık sık Millileşme ve üretim vurgusu yapan İl Başkanı Çetinel “Bugünkü pahalılığın sebeplerinden birisi de enerji bağımlılığıdır. Kendi yenilenebilir enerjimizi kendimiz ürettiğimizde bu bağımlılıktan ve yüksek fatura bedellerinden kurtulmamız mümkündür. Yeniden Refah kadroları olarak hastalığın sadece teşhisini değil tedavi yöntemini de çok iyi biliyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti