Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Reis ve Şentop tebrik mesajı gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr.
Mustafa Şentop, Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla Afyonkarahisarlılar adına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e kutlama mesajı gönderdi

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Afyonkarahisar İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde vatandaşlarımıza tebriklerimi iletiyorum. İstiklal mücadelesi, vatanı canlarından üstün tutan, kahramanlıklarıyla tarihe mal olan tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıkları aziz milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkma kararlılığı sayesinde zaferle neticelenmiştir. Böyle kutlu bir anlayışla kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan Cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, yaşatmak muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak, yeni başarılarla daha da güçlendirmek suretiyle geleceğe taşımak için büyük bir azimle çalışmaya devam ediyoruz. Bu inançla İstiklal savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Afyonkarahisar’ın bu grur gününü tekrar kutluyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”
“TARİHİMİZİN EN
ÖNEMLİ DÖNEM
NOKTALARINDAN BİRİ”
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ise yayınladığı mesajında, Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklere daha önceden planlanmış programları nedeniyle katılamayacağını belirterek, “Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü nedeniyle düzenlendiğimiz etkinliklere nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Daha önceden planlanmış programlarım nedeniyle davetinize icabet edemiyorum. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan Büyük Taarruzun unutulmaması ve kahraman ecdadımısın anısını yad etmek adına düzenlenen Zafer Haftası etkinliklerinin birlik ve beraberlik duygularımızı geçlendirmesine vesile olmasını temenni eder, Allah’tan bizlere düşman işgaliyle geçen o günleri tekrar yaşatmamasını niyaz ederim, Bu vesile ile Afyonkarahisar halkını en içten duygularımla selamlarım.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti