Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Okumuş, termal sağlık turizmini anlattı

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, “Termal Sağlık Turizmi” konulu sunum yaptı

AFSÜ Rektörü Prof. Dr.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, “Regions2030 Projesi ve TR 33 Bölgesi’nde Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Bölgesel Toplantısı” katılımcılarına, “Termal Sağlık Turizmi” konusunda sunum yaptı.
Avrupa Parlamentosunun desteği, Avrupa İstatistik Ofisi ve Bölgesel ve Kentsel Politikalar Genel Müdürlüğü iş birliğiyle Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi (JRC) tarafından Avrupa’daki 10 Düzey-2 bölgesinde yürütülen Regions2030 projesinin bölge toplantısı, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından NG Otel Afyon’da düzenlendi.
Ajans Genel Sekreteri Veli Oğuz ve Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz’un konuşmaları ile başlayan etkinliğin sabah oturumunda, Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerinden oluşan TR33 Bölgesi’nin Türkiye’deki tek 10 Düzey-2 bölgesi olduğu Regions2030 projesinin tanıtımı, JRC uzmanı Cecilia Bertozzi tarafından çevrim içi yapıldı. Ardından proje uzmanı Melis Türker, “TR33 Bölgesi’nde Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının İzlenmesi ve Değerlendirilmesi Raporunu” tanıttı.
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un da davetlisi olduğu öğleden sonra oturumunun diğer konuşmacıları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü uzmanları Tuğba Deniz ve Dilşad Koşar, Kültür ve Turizm Bakanlığı Uzmanı Dr. Gürdal Bozkurt, Uşak Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Çelen, OECD Ekonomi ve Sanayi Danışma Komitesi Tarım ve Gıda Komisyonu Başkanı Metin Akman ve Ferrero Türkiye’den Erdinç Altun oldu. “Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin TR33 Bölgesi’nde Uygulanması ve İzlenmesi: Tehditler ve Fırsatlar” başlıklı son oturumda katılımcıların soruları konuşmacılar tarafından yanıtlandı. Toplantı, Zafer Kalkınma Ajansı Program Yönetimi Birim Başkanı Erce Şengül ve JRC uzmanı Cecilia Bertozzi’nin değerlendirmeleri ile tamamlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti