Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Romanlar’a en büyük destek AK Parti’den geldi”

8 Nisan Romanlar Günü

8 Nisan Romanlar Günü nedeniyle açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Romanlar’ın
şehrin bir rengi olduğunu ve onlara en büyük desteğin AK Parti iktidarında verildiğini belirtti

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan genelgeyle Türkiye’de 8 Nisan’ın “Romanlar Günü” ilan edilmesi nedeniyle AK Parti heyeti Afyonkarahisar’daki Roman vatandaşları ziyaret etti. Heyet, Romanlar’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Kovid-19 dolayısıyla tedavi süreci devam eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın selamlarını iletti. Ziyarette; İl Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Çelikbaş, Mehmet Ali Tekik, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Yılmaz ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emine Çetin yer aldı.
“ROMAN KARDEŞLERİMİZ ŞEHRİMİZİN BİR RENGİDİR”
8 Nisan Romanlar Günü nedeniyle açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Romanlar’a yapılan ziyarete rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını belirterek, “Bu ziyarette şahsen olmayı çok arzu etmeme rağmen tedavi sürecimin devam etmesi dolayısıyla katılamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Ancak en kısa sürede şehrimizde yaşan Roman kardeşlerimizin ziyaret edeceğim. Biz AK Parti’nin mensupları olarak Roman kardeşlerimize olan sevgimizi, muhabbetimizi hiçbir zaman sözde bırakmadık. Roman kardeşlerimiz bu şehrimizin bir rengidir.” dedi.
“ROMANLAR’A EN ÇOK DESTEĞİ AK PARTİ VERDİ”
Hüseyin Ceylan Uluçay, Roman vatandaşlara en çok desteğin AK Parti döneminde verildiğini ifade ederek şunları kaydetti: “2014 yılında TCK’da yapılan değişiklikle de nefret ve ayrımcılık suçları yeniden tanımlandı. Buna göre bir kişinin dilinden, ırkından, milliyetinden, renginden, cinsiyetinden, engelinden, siyasi düşüncesinden, felsefi inancından, dininden ve mezhebinden kaynaklanan nefret nedeniyle fiil işleyenlerin cezasının arttırıldı. Kimse kimseye ne milliyeti ne de renginden dolayı nefret ve ayrımcılık suçu işleyemez. İşlediği anda karşısında bizim çıkardığımız yasayı bulacaktır.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti