• Haberler
  • Asayiş
  • Ruhsatsız Korku Evine Polis ve Zabıta Baskını: İçeride 8 Çocuk Bulundu

Ruhsatsız Korku Evine Polis ve Zabıta Baskını: İçeride 8 Çocuk Bulundu

Polis ve zabıta ekiplerinin ihbar üzerine denetim yaptığı ruhsatsız korku evinde yaşları 18'den küçük 8 çocuk bulundu. Binanın çok sayıda güvenlik kamerasıyla izlenmesi ve ekipler binaya girmesine rağmen kapının uzun süre açılmaması dikkat çekti.

İhbar üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği belirlenen korku evine denetim gerçekleştirdi. Yapılan incelemede işletmede yaşları 18'den küçük 8 kız ve erkek çocuğu tespit edilirken, işletmenin gerekli ruhsat ve izinler olmadan faaliyet gösterdiği belirlendi.

Edinilen bilgilere göre olay, Kütahya’nın Paşam Sultan Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda şüpheli faaliyet yürütüldüğü yönündeki ihbarın ardından polis ve zabıta ekipleri adrese giderek denetim yaptı.

Ruhsatsız Korku Evine Polis ve Zabıta Baskını: İçeride 8 Çocuk Bulundu

POLİS EKİPLERİ GELDİ, KAPI UZUN SÜRE AÇILMADI

Ekiplerin işletmeye ulaşmasının ardından kapının açılması yönünde uyarıda bulunuldu. Ancak içeride bulunan 18 yaş altındaki çocukların kapıyı uzun süre açmadığı öğrenildi. Yapılan kontrollerde işletmede yaşları 18'den küçük 8 kız ve erkek çocuğunun bulunduğu belirlendi. Çocukların, kapının neden açılmadığına ilişkin sorulara ise herhangi bir yanıt vermediği belirtildi.

GÜVENLİK KAMERALARI DİKKAT ÇEKTİ

Denetim sırasında apartmanın girişi, merdiven boşlukları ve ortak kullanım alanlarının çok sayıda güvenlik kamerasıyla izlendiği tespit edildi. Kamera sistemi üzerinden polis ekiplerinin binaya girişinin anbean takip edildiği belirlenirken, buna rağmen kapının açılmaması ekiplerin dikkatini çekti.

Ruhsatsız Korku Evine Polis ve Zabıta Baskını: İçeride 8 Çocuk Bulundu

RUHSATSIZ KORKU EVİ HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Polis ve zabıta ekiplerinin yaptığı incelemede işletmenin gerekli ruhsat ve resmi izinler olmadan korku evi olarak faaliyet gösterdiği belirlendi. İşletme hakkında tutanak tutulurken, sorumlular hakkında ilgili mevzuat kapsamında idari işlem başlatıldı.
Olayla ilgili başlatılan incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme