Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Müdürlüğü’ne tam not

İçişleri Bakanlığı İl Salgın

İçişleri Bakanlığı İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, İl Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür plaketi verdi

 

Koronavirüs tedbirlerini eksiksiz uygulayan ve Kovid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ne uygun hizmet veren Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, İSDEM ekipleri tarafından plaketle ödüllendirildi.
İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri salgınla mücadelede sağlık çalışanlarının en büyük destekçisi. Hem sahada hem işyerlerinde sürekli denetimler gerçekleştiren ekipler, tedbirlerin uygulamadaki karşılığını gözlemliyor. Maske, mesafe, hijyen ve alınacak diğer tüm önlemlerin hayati önem taşıdığı bu günlerde iş yerlerinde alınan önlemlerde salgının yayılma hızını düşürmek açısından önem arz ediyor. İşyerlerinde de rutin olarak denetimler gerçekleştiren İSDEM ekipleri, Kovid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ne uygun hizmet verilip verilmediğini denetliyor. Kurallara uygun hizmet veren işletmeler ise ödüllendiriliyor.
“KURALLARA UYULMALI”
Afyonkarahisar Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi Sorumlusu Dr. Gülsün Doğan ve Merkez yetkilileri tarafından yapılan kontroller sonucu Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, Kovid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ne uygun hizmet veren iş yeri olarak belirlendi. İSDEM Sorumlusu Dr. Gülsün Doğan, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’ a plaket takdim etti.
Dr. Gülsün Doğan ve İSDEM ekiplerine teşekkür eden Dr. Serhat Korkmaz, tüm vatandaşları ve iş yerlerini zorlu mücadelede kendilerine destek olmaları için alınan tedbirlere harfiyen uymaya davet etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti