Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saltık Felsefe öğretmeni oldu

Afyonkarahisar’a görme engelli spor dallarında birçok derece getiren Kübra Saltık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini öğretmenliğe geçmek için sonlandırdı.

Afyonkarahisar'a görme engelli spor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalıştığı sırada spor ve eğitim hayatını da sürdüren Kübra Saltık, görme engelli spor dallarında birçok derece elde etmişti. Saltık, eğitim hayatında felsefe öğretmeni olarak Eskişehir’e atandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki görevini öğretmenliğe geçerek noktalayan Saltık, il müdürlüğünde düzenlenen veda töreni ile öğretmenliğe uğurlandı. Eskişehir’de felsefe öğretmenliği yapacak Saltık’a Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Destek Hizmetleri Şube Müdürü Naile Parlak hediyeler verdi.

Müdürlükten yapılan açıklamada ise, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde hizmet verirken hem spor hem de eğitim hayatına devam eden görme engelli kardeşimiz Kübra Saltık öğretmenlik mesleğine atanarak Müdürlüğümüzden ilişiği kesti. Saltık’a teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.