Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampi… Jetler’in 4 maçı kaldı

Spor Toto 3. Lig
Şampi... Jetler’in 4 maçı kaldı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor Maltepespor maçının hazırlıklarına başladı. 31. haftada İstanbul temsilcisi Maltepespor’a konuk olacak olan AFJET Afyonspor bu maçı kazanarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. Ligin alt kısmında yer alan takımlara puan kaybetme alışkanlığı bulanan AFJET Afyonspor bu maçı kazanmanın peşinde olacak.
JETLER 32. HAFTADA
ADLİYE’Yİ AĞIRLAYACAK
32. haftada kendi evinde Ankara temsilcisi Adliyespor’u ağırlayacak olan AFJET Afyonspor bu maçtan da galibiyetle ayrılmak ve adını şampiyon olarak 2. Lige yazdırmak istiyor. Ligin 11. sırasında yer alan Adliyespor’un 33 puanı bulunuyor.
JETLER 33. HAFTADA
BERGAMA’YA GİDECEK
Ligin 33. haftasında İzmir temsilcisi Bergama Belediyespor’a konuk olacak olan AFJET Afyonspor bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor. Şampiyonluğunu ilan etmek isteyen AFJET Afyonspor bu maça kadar olan maçlarından galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan etmeyi başaracak.
JETLER 34. HAFTA DÜZYURT’U
KONUK EDECEK
Ligin son haftası olan 34. haftada kendi sahasında Baysal İnşaat Düzyurtspor’u ağırlayacak olan AFJET Afyonspor bu maça şampiyon olarak çıkmanın hedefinde. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti