Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonaya AFDOS da katılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın tabiat harikası Akdağ
Şampiyonaya AFDOS da katılacak

Afyonkarahisar’ın tabiat harikası Akdağ Tabiat Parkı önümüzdeki hafta sonu ülke çapında önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak. 7 ve 8 Temmuz tarihlerinde Türkiye Bisikletli Oryantiring Şampiyonası Akdağ Tabiat Parkı’nda düzenlenecek ve şampiyonaya AFDOS sporcuları da katılacak. Sandıklı Belediyesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen faaliyete ülkemizin dört bir yanından birçok sporcunun katılması bekleniyor.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Türkiye Oryantiring Federasyonu İl Temsilcisi Mikail Taşkale faaliyetin federasyonun planlı bir faaliyeti olduğunu belirterek ilimizde gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ve herkesi beklediğini kaydetti.
Faaliyete ilimizden birçok kamu kuruluşu ve spor kulübü destek veriyor. Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) sporcuları da Türkiye Bisikletli Oryantiring Şampiyonası’na katılacak.
Faaliyetle ilgili bilgi almak isteyenler Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun internet sitesinden ve AFDOS’un sosyal medya sayfalarından bilgi alabilir. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti