Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şampiyonluk şansımızın azalacağını sanmıyorum” – Kocatepe Gazetesi

“Şampiyonluk şansımızın azalacağını sanmıyorum” – Kocatepe Gazetesi
“Şampiyonluk şansımızın azalacağını sanmıyorum”

1. Amatör Lig’de sezonu Play-Off Grubu’nda tamamlayan Gebeceler Belediyespor’da gelecek sezon çalışmaları hızla devam ediyor. Kulüp Başkanı Şevki Yıltayın ile gelecek sezon hakkında yaptığımız özel röportaj sizlerle:
Kocatepe: 2017-18 futbol sezonunu Play-Off’ta tamamladınız, sezonu değerlendirebilir misiniz?
Yıltayın: Geride bıraktığımız sezon 5 takımlı grupta ligi lider tamamladık. 8 maçtan 5 galibiyet, 16 puan toplandık. Grup Lideri olarak Play-Off Grubu’na katıldık. Play-Off’larda oyuncularımızın sakatlığı ve kart cezalarından dolayı rakiplerimize karşı pek mücadele edemedik. Fakat elimizden geldiğince mücadele ettik. Play-Off’a katılan ve Süper Lige katılan tüm takımları da kutlarım.
ŞAMPİYONLUK İÇİN YOLA ÇIKACAĞIZ
Kocatepe: Gelecek sezon için hedef oluşturuldu mu?
Yıltayın: Biz geçen sezondan takımın çoğu ile anlaştık zaten. Bazı oyuncularımızın yanına takviye yaparak forma savaşını artıracağız. Takım içindeki kardeşliği, dostluğu, aile yapısını oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Şampiyonluk için yola çıkacağız. İnşallah arkadaşlarımızda oluşturmak isteğimiz olguyu yakaladığımız zaman zaten biz istemesek bile şampiyonluk kendiliğinden gelecektir.
ŞAMPİYONLUK KENDİLİĞİNDEN GELECEKTİR
Kocatepe: Gelecek sezon 1. Amatör daha kalabalık olacak. Ligdeki takım sayısının artması şampiyonluk şansınızı etkiler mi?
Yıltayın: Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bu yıl yaptığı uygulamaya göre 2. Amatör Lig’deki her gruptan 2’şer takım olmak üzere, toplamda 6 takım 1. Amatör Lige çıkacak. 20’nin üzerinde 1. Amatör Lig’de takım mücadele edecek. Şampiyonluk şansımızın azalacağını ben pek sanmıyorum. Demin de söylediğim gibi arkadaşlarımızda yakalamak istediğimiz aile yapısını elde ettiğimiz zaman zaten şampiyonluk kendiliğinden gelecektir.
MAÇLAR BİTMEDEN TEMASLARA BAŞLADIK
Kocatepe: Yeni sezon öncesinde takviyeler için görüştüğünüz isimler var mı?
Yıltayın: Tabi tabi. Biz ligler tamamlanmadan bazı oyuncularla temaslara geçtik. Süper Amatör Lig’den, 1. Amatör Lig’den, 2. Amatör Lig’den ve hatta Bölgesel Amatör Lig’den bazı oyuncularla irtibat kurduk. Bazıları sıcak baktı. İnşallah güzel bir kadro kuracağız.
Ben ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Hüseyin Toğulluk’a, sponsorlarımıza, bizlerle yağmur çamur demeden deplasmanlara gelen, evimizdeki maçlarda varlığını hissettiren taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederim. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Röportajı