Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı-Dinar hattında sevindiren gelişme

Bir süredir aralarındaki siyasi

Bir süredir aralarındaki siyasi gerilim nedeniyle gündemde olan Dinarlı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile Sandıklı’nın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl, TBMM’de biraraya geldiler

 

Afyonkarahisar siyasetinin “çetin rekabet” içerisinde bulunan iki ismi TBMM’de biraraya geldiler. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile Sandıklı ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çöl, önceki gün TBMM’de buluştular. Bir süredir aralarında gerilim olduğu ve bu gerilimin “Sandıklı-Dinar” çekişmesine kadar vardığı yorumları yapılan Özkaya-Çöl ikilisinin bu buluşması siyasi kulislerde memnuniyetle karşılandı.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya buluşmayla ilgili loarak “Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ü Gazi Meclisimizde misafir ettik. Sandıklı ilçemizde yapılacak çalışmalar üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Başkanımıza ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ise, “Sayın Vekilimizi Gazi Meclisimizde ziyaret ettik. İlçemizde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Güzel hizmetler için durmadan çalışmaya devam inşallah… Desteklerinden dolayı Sayın vekilimize teşekkür ediyorum” dedi.
Özkaya ile Çöl arasındaki çekişme Sandıklı-Dinar siyasi çekişmesi olarak yorumlanıyor, bu çekişme aynı coğrafyanın iki önemli merkezine olumsuz yansıyordu. Her iki tarafın birbiriyle çatışmasından menfaat bekleyenler, taraflar arasındaki gerilimin artması için çaba gösteriyordu. Özkaya ile Çöl arasındaki çekişmenin olası milletvekili aday sıralamasında da Dinar-Sandıklı rekabeti olarak önem arz edeceği yorumları yapılırken, Özkaya ve Çöl’ün biraraya gelerek “hizmet” paydasında birleşmeleri Afyonkarahisar ve AK Parti siyaseti açısından olumlu bir gelişme olarak yorumlandı. >> Sezer Küçükkurt’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti