Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı Eğitim Çalıştayı düzenlendi

Sandıklı Eğitim Çalıştayı düzenlendi

Sandıklı Belediyesi ve Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen “Sandıklı Eğitim Çalıştayı” Sandıklı Thermal Park Otel’de gerçekleşti

 

6-14 Yaş grubu öğrencilerinin Akademik, Fiziksel, Sosyal-Duygusal, Kültürel gelişimleri ile sorun ve çözüm yollarının; Veliler, Öğrenciler ve Öğretmenlerle istişare edilerek çözüm yollarının arandığı çalıştay iki gün sürdü.
Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt tarafından yapılan açılış konuşmasının akabinde Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Başkan Çöl, kendisinin de eğitim ve öğretim camiasından gelen bir öğretmen olduğunu, bu bağlamda yapılacak olan çalıştayın sonuçlarının uygulanması ile ilerleyen eğitim dönemlerinde öğrencilere, öğretmenlere ve velilere katkı sağlamasını arzuladıklarını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ardından Prof. Dr. Gürbüz Ocak tarafından yapılan selamlama konuşması ve Sandıklı Eğitim çalıştayında görev yapacak olan akademik kadronun tanıtıldığı çalıştaya; Prof. Dr. İjlal Ocak, Prof. Dr. Celal Demir, Doç. Dr. Eray Eğmir, Doç Dr. Erhan Bingölbali, Doç. Dr. Nuray Kurtdede Fidan, Doç Dr. Nezahat H. Karaca ve Dr. Öğretim Üyesi Sibel Yazıcı katıldılar.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi