Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı Sultanları adım adım zirveye

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı Sultanları adım adım zirveye

Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 3. Lig’de adım adım zirveye doğru yükseliyor. Kırmızı-beyazlı ekip geçen hafta İzmir Büyükşehir Belediyespor’a set vermezken liderle arasındaki puan farkını da 1’e indirdi

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta Afyonkarahisar’ın gururu olan Sandıklı Belediyespor Futbol takımı gibi Sandıklı Belediyespor’un Bayan Voleybol Takımı da başarılı maçlar çıkartıyor. Ligde elde ettiği 6 galibiyet 3 mağlubiyetle 20 puan toplayarak 2’nci sırada bulunan Sandıklı Belediyespor’un Bayan Voleybol Takımı, üst düzey bir performans sergiliyor. Kırmızı-beyazlı taraftarları her hafta coşturan Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, geçen hafta da İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla devirdi. Sandıklı Belediyespor, aldığı bu sonuçla rakiplerinin dikkatini bir kez daha çekerken ilk devrenin son maçında karşısına çıkacağı Işıkkentspor’a da bir kez daha korku saldı. Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nda 14 Ocak’ta oynanacak derbi maç için hazırlıklar tam gaz devam ederken Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilk devreyi lider kapatmak istiyor. Sultanlar, ligin ikinci devresine lider başlayarak sezon sonunda da grubu lider bitirip Play-Off’lara kalmayı hedefliyor.

Büyükşehir’e ilçe
takımı set vermedi

Evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Sandıklı Belediyespor, rakibi karşısında üst düzey bir oyun ortaya koydu. Son bir iki haftada puan kayıpları yaşasa da zirveden kopmayan Sandıklı Belediyespor, güçlü rakibini fazla zorlanmadan devirdi. Rakibine set kaptırmayan Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, lider Işıkkentspor’la arasındaki puan farkını da 1’e indirdi.

Aksu: “Hedef sezon
sonunda Play-Off’a kalmak”

Kırmızı-beyazlı ekibin voleybol şubesi sorumlusu Hasan Tahsin Aksu da yaptığı açıklamada Sandıklı Belediyespor’un hedefinin ilk devreyi lider bitirmek değil sezon sonunda ligi lider bitirmek olduğunu söyledi. Devreyi lider bitirmesi için Işıkkenspor’un son iki haftada puan kaybetmesi gerektiğini dile getiren Aksu, “Bizim takımımız çok iyi. Sandıklı Belediyespor’un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Hedefimiz sezon sonunda Play-Off’lara kalabilmek. Takımımıza elbetteki güveniyoruz. Sporcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. İnşallah 2. Lig’e çıkmayı başaracağız. Ligler 31 Mart’ta bitecek. Sevinen taraf biz olacağız” diye konuştu.

Haftayı bay geçecek

Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligde zirve yolculuğunda son iki haftaya girer-ken bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Sezon başında ligden çekilen Denizlispor’la fikstür gereği maç yapacak olan Sandıklı, bu haftayı rakibinin ligden çekil-mesi üzerine bay geçecek. Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol takımı, haftayı dinlenerek geçirecek.

14 Ocak derbi günü

Sandıklı Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 14 Ocak’ta şu anki grup lideri Işıkkentspor’la ligin son maçına çıkacak. Sandıklı Belediyespor, deplasmanda oynanacak maçı kazanması halinde büyük bir ihtimalle grupta ilk yarıyı lider tamamlayacak.

Sandıklı Aydın’ı destekleyecek

Sandıklı Belediyespor, 14 Ocak’ta Işıkkentspor’la ligde ilk devrenin son maçına çıkacak. Sandıklı Sultanları, bu haftayı bay geçecek. Sandıklı Belediyespor, maç yapmayacağı haftada puan alamayacak. Lider Işıkkentspor ise, bu hafta Aydın Bld. Spor Gücü karşısında galibiyet arayacak. Işıkkentspor, Sandıklı Belediyespor’un kendisine yaklaşmaması için bu maçı kazanmak istiyor. Sandıklı Belediyespor ise bu maçı dikkatle takip edecek. Sandıklı Belediyespor Aydın Belediyespor’un, Işıkkentspor’u yenmesini isti-yor.

Sandıklı Belediyespor ile Işıkkentspor arasında 14 Ocak’ta oynanacak müsabaka için iki tarafta çok iyi hazırlanıyor. İki güçlü ekibin müsabakasına basın yayın organları da büyük önem veriyor. Işıkkentspor ile Sandıklı Belediyespor arasında oynanacak maç, İzmir Halkpanı Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 15.30’da başlayacak mücadele Ege TV’den de canlı olarak ekranlara gelecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti