Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da Termal Turizm Festivali başladı

Sandıklı ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen “Termal Turizm Festivali’ başladı. Dün başlayan festival 5 gün sürerek 13 Ağustos 2023 Pazar günü tamamlanacak.

Sandıklı ilçesinde geleneksel olarak

Termal Turizm Festivali 9-10-11-12-13 Ağustos 2023 tarihlerinde Millet Bahçesi’nde yapılacak. Etkinlikler 5 gün sürecek. Açılacak stant alanları, çocuk oyunları, sahne showları, animasyonlar, ikramlar ve birbirinden değerli sanatçıların programlarıyla ilçe halkının eğlenmesi amaçlanıyor.

Sandıklı Termal Turizm Festivali açılışı dün yapıldı. Festival programı;  Aşure ikramı, stantların gezilmesi, Doğukan Alsay sahne şovu, Sandıklı Gardaş Yarenler Kılıç Kalkan Ekibi gösterisi ve Ali Kınık konseriyle edvam etti. Dünkü programda; Doğukan Alsay sahne şovu, Sokak Futbol Turnuvası Ödül Töreni ve Hüseyin Kâğıt konseri gerçekleştirildi. Yarın akşam Doğukan Alsay Sahne şovunun ardından Öykü Gürman konser verecek. 12 Ağustos Cumartesi akşamı Doğukan Alsay sahne şovu ile başlayacak olan program Rafadan Tayfa Çocuk Gösterisi ve Ece Mumay konseriyle tamamlanacak. Festivalin son günü olan 13 Ağustos Pazar akşamı yine Doğukan Alsay sahne şovuyla başlayacak olan program İlyas Yalçıntaş konseriyle tamamlanacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti