Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’nın Maltepe maçı geldi çattı

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı'nın Maltepe maçı geldi çattı

Elibol Sandıklıspor, yarın evinde Maltepespor’u konuk edecek. Kırmızı Şimşekler, bu önemli müsabaka için hazırlıklarını da tamamladı

Elibol Sandıklıspor, pazar günü evinde oynayacağı Maltepespor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Şimşekler, evindeki çalışamalarla bu maça hazır olduğunu gösterdi. Elibol Sandıklıspor, pazar günü Maltepespor’la karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son maçta geçen hafta deplasmanda Bursa Nilüferspor AŞ ile 1-1 berabere kalan Elibol Sandıklıspor, yarın da evinde Maltepespor’la karşılaşacak. Sandıklı İlçe Stadı’nda yarın saat 13.30’da oynanacak maça odaklanan Elibol Sandıklıspor’da tek bir hedef var o da galibiyet. Zirve ile arasında çok az bir puan farklı bulunan Elibol Sandıklıspor, o puan farkını da kapatmak niyetinde. Evinde oynayacağı maç için bir haftadır harıl harıl çalışan Elibol Sandıklıspor, dün de son antrenmanını gerçekleştirdi. Evinde, bu maçın bir anlamda provasını yapan Elibol Sandıklıspor, artık maç saatini beklemeye başladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Gökhan Güney’den gol bekleniyor

Evinde Maltepespor’u konuk edecek Elibol Sandıklıspor, bol gollü bir galibiyet almak için sahaya çıkacak. Kırmızı Şimşekler’in bu önemli maçtöaki kozu ise golcü Gökhan Güney. Geçen hafta Bursa Nilüferspor AŞ maçında da bir gol kaydedip takımına 1 puanı kazandıran Gökhan Güney, Maltepespor karşılaşmasında da gol atarak taraftarlarını mutlu etmek niyetinde. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti