Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’ya Play-Off’larda hayal oldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı'ya Play-Off'larda hayal oldu

Sandıklı Belediyespor, Cumartesi günü evinde konuk ettiği Beşikdüzüspor’a 2-0’lık skorla yenilerek Play-Off’lara çıkma şansını da kaybetti

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta Afyonkarahisar’ı ve Sandıklı ilçesini temsil eden Sandıklı Belediyespor, Beşikdüzüspor’a mağlup olarak sevenlerini üzdü. Son olarak geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la maç yapmak için Diyarbakır’a giden Sandıklı Belediyespor yaşanan olaylardan sonra maça çıkmadan evine dönmüştü. Federasyonun hükmen mağlubiyet ve 3 puan silme cezasıyla büyük bir şok yaşayan Sandıklı Belediyespor, bu moral bozukluğuyla çıktığı Beşikdüzüspor maçından da mağlup ayrıldı. Sandıklı Belediyespor, hem BAL’da oynadığı dönemde hem de bu sezon 3. Lig’de oynadığı dönemde evinde hiç mağlup olmamıştı. Beşikdüzüspor müsabakasıyla bu geleneğini de bozan Sandıklı Belediyespor, Play-Off şansını da elinden kaçırdı.

STAT: Sandıklı Şehir
HAKEMLER: Barış Yavuz (***), Demircan Şerbetçi (***), Serdar İla (***)
SANDIKLI BELEDİYESPOR: Ramazan Murat (*) Hasan Hüseyin (*), Yücel (**), Ferhat (*), Yusuf (**), Samet (*), Durmuş (**) (Dk. 83 Onur *), Görkem (*) (Dk.38 Ömer *), Kaan (**), Serdar Ümit (**), Aziz (**)
BEŞİKDÜZÜSPOR: Ahmet (***) Burak (**), Emre (***), Barış (**), Halit (***), Uğur (**), Sebahattin (**), Durdu (***) (Dk. 80 Eyüp **), Mustafa Murat (***) (Dk.46 Onur ***), Tolga (**) (Dk.63 Hasan Uğur **), Mesut (**)
GOLLER: Dk. 11 Mustafa Murat, Dk. 62 Onur (Beşikdüzüspor)
SARI KART: Serdar Ümit, Görkem, Kaan, Samet, Yusuf, Ömer (Sandıklı Belediyespor), Durdu (Beşikdüzüspor)

Sandıklı’da bir devrin sonu: 2-0

Sandıklı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de ve 3. Lig’de oynadığı son 2 yılda evinde mağlubiyet yüzü görmemişti. Ancak Beşikdüzüspor mağlubiyetiyle de Kırmızı Şimşekler bu geleneğine son verdi

Sandıklı Belediyespor’da moraller iyice bozuldu. Kırmızı-beyazlı ekip, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı, PFDK kararları derken morali bozuk bir şekilde Beşikdüzüspor’un karşısına çıktı. Kendisi gibi 3. Lig’e daha yeni çıkan Beşikdüsüspor’u evinde konuk eden Sandıklı Belediyespor, rakibine 2-0’lık skorla mağlup oldu. Bu sonuç Sandıklı Belediyespor’u Play-Off’lardan da uzaklaştırdı.
Müsabakanın önemli anlarından bazıları ise şöyle:
12’nci dakikada Beşikdüzüspor’un geliştirdiği ani atağında kazanılan serbest vuruşu Burak kullandı. Defansın arasında topa sahip olan Mustafa Murat, topu sert ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. 0-1.
15’inci dakikada Beşikdüzüspor atağında Burak’ın kaleyi sağdan gören ortasında, top kaleci Ramazan Murat’ta kaldı.
24’üncü dakikada Sandıklı Belediyespor’un kazandığı korner vuruşunu Serdar Ümit kullandı. Defansın arasından topa yükselen Yusuf Orhan’ın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
27’nci dakikada Sandıklı Belediyespor bir korner daha kazandı. Bu kez Sandıklı Ferhat’ın kafa vuruşuyla gole yaklaştı ancak top auta çıktı.
36’ncı dakikada Sandıklı Belediyespor’un geliştirdiği atakta Serdar Ümit ceza sahası dışından çok sert vurdu kaleci Ahmet son anda çelmeyi başardı.
43’üncü dakikada Sandıklı Belediyespor atağında Durmuş’un ortasına Kaan Akar defansın arasından topa dönerek vurdu. Top ağlara gitti ancak ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.
İlk yarı Beşikdüzüspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda kaçan kaçana
Sandıklı Belediyespor maçın ikinci yarısında Kaan, Durmuş ve sonradan oyuna giren Oltan’la çok sayıa gol fırsatı yakalasa da bu pozisyonları değerlendiremedi.
55’inci dakikada Beşikdüzüspor atağında Sebahattin’in ortasında Mesut uygun pozisyondan yararlanamadı.
62’nci dakikada Beşikdüzüspor’un geliştirdiği atakta Tolga kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tolga’nın vuruşunu kaleci Ramazan çeldi ancak top Onur’un önünde kaldı. Onur ceza alanı içinde yaptığı vuruşla farkı 2’ye çıkardı: 0-2.
81’inci dakikada Sandıklı Belediyespor atağında, ceza yayı üzerinden serbest vuruş kazandı. Durmuş’un vuruşundan kalenin üzerinden auta çıktı.
85’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’un atağında Hasan Hüseyin Mercan’ın ortasına kale önünde sahip olan Oltan, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Oltan müsait pozisyonda topu kaleye değil auta gönderdi.
Müsabaka, Beşikdüzüspor’un 2-0 galibiyetiyle sona ererken, bu sonuç Sandıklı Belediyespor’u hedefi olan Play-Off’lardan uzaklaştırdı ve 2. Lig’e yükselme şansını kaybetmesine neden oldu.

Sandıklı ikinci yarıda darmadağın oldu

Sandıklı Belediyespor’un ilk yarıdaki performansı, takımı liderliğe kadar taşımıştı. Ancak ligin ikinci yarısının son haftalarına girilirken Sandıklı Belediyespor, 8’inci sıraya kadar geriledi. Evinde iki yıldır hiç maç kaybetmeyen Sandıklı Belediyespor, bu geleneğine de son verdi. Beşikdüzüspor maçıyla Sandıklı Belediyespor aynı zamanda Play-Off hedefinden de iyice uzaklaştı

Haberler ve fotoğraflar: R. Hüseyin Biçer