Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıkız çevresinde denetimler sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Gazeteniz Kocatepe’nin Kısa-kısa köşesinde
Sarıkız çevresinde denetimler sürüyor

Gazeteniz Kocatepe’nin Kısa-kısa köşesinde yer alan “öneri” başlıklı yazıda Sarıkız Tepesi çevresinin suça meyilli kişilerin mekanı haline geldiğinin belirtilmesi üzerine Afyonkarahisar Valililği’nden konuyla ilgili bir açıklamada bulunuldu.
Kocatepe’nin 1. Sayfasında 7 Mart 2016 tarihinde yer alan yazıda; üzücü olaylar yaşanmaması için Sarıkız tepesi çevresinde önlemlerin sıklaştırılması gerektiği dile getirilmişti. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu bu yazı üzerine konuyla ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.
Vali Yardımcısı Kıcıroğlu konuyla ilgili olarak şu bilgileri aktardı:
“Gazetenizin 07.03.2016 tarihli nüshasında Kısa Kısa adlı köşede “Önlem” başlığı ile yayınlanan haberiniz üzerine gerekli inceleme yapılmıştır. Yapılan inceleme neticesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı resmi ekiplerin bölge halkının huzur ve güvenliği için aralıksız önleyici devriye hizmetlerini ifa etmekte olduğu, karşılaştıkları her şüpheli konuyu değerlendirmekte oldukları ayrıca içerisinde Sarıkız Tepesi’nin de bulunduğu bölgeden sorumlu 2826 kod nolu ekip, 01.02.2016-14.03.2016 tarihleri arasında yapılan kontrollerde; 735 şüpheli şahsı incelendiği, hakkında yakalama kararı olan 10 şahsın yakalandığı, 2 şahıstan tabanca, 9 şahıstan maksat dışı bıçak, 28 şahsa da Kabahatler Kanunundan (çevreye rahatsızlık verme, alkol, tütün mamullerinin tüketilmesi) idari işlem uygulandığı, şahıslar hakkında Adli-İdari işlemlerin yapıldığı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nün konu ile ilgili yazısından anlaşılmaktadır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti