Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Savaş Aslan Efeleri kutladı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Federasyonu İl
Savaş Aslan Efeleri kutladı

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Savaş Aslan, Gazeteniz Kocatepe’ye yaptığı değerlendirmede Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımını tebrik ederken Play-Out maçlarının tarihleri hakkında bilgi verdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ve Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan’a teşekkür eden İl Temsilcisi Aslan, “Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın özel ilgileri ve gayretleriyle kurulan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulübü, Abdullah Aydoğan’ın Başkanlığı’nda yaklaşık 5 yıldır Türkiye Voleybol Profesyonel Ligleri’nde mücadele vermektedir. Özellikle son 2 yıldır takımımız Afyonlu hemşerilerimize Türkiye’de izleyebilecekleri en üst seviyede müsabakaları izletmişler ve yapmış oldukları müsabakalarda ciddi galibiyetler almışlardır. Bunun neticesinde Afyon’da ilk kez geçen sene oynanan ve Süper Lig olan Efeler Ligi’nde boy gösteren kulübümüz bu sene Play-Off etabına kalarak Afyon’da ilklerden birini yaşatmıştır. Bu başarılarından dolayı takımımızı canı gönülden kutluyoruz. Bu hafta sonu cumartesi günü 18.00’de Play–Off mücadelesinde ilk olarak Halkbank’ı misafir edeceğiz. Takımımız Halkbank ile oynanacağı her iki maçı alarak kupaya doğru bir adım daha atacağına inanıyoruz. Bizlere bu güzel atmosferi yaşatan desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a ve Kulüp Başkanımız Abdullah Aydoğan’a teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
“PLAY-OUT’UN İKİ ETABI DA AFYON’DA”
Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yapacağı Türkiye Voleybol Efeler Ligi Erkekler Play-Out müsabakaları hakkında bilgi veren Aslan, “Ayrıca voleybol sporunu sevenlerin ilgileneceği, Efeler Ligi Play-Out Erkek müsabakalarının her iki etabını alarak gruba katılan takımları 3-4-5 Mart ve 13-14-15 Mart’ta Afyon’da ağırlıyoruz. Tüm Afyonlu voleybol severlere iyi seyirler ve tüm takımlara başarılar diliyoruz” ifadesine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti