Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sayar kadınlar gününü kutladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sayar kadınlar gününü kutladı

SMMMO Başkanı Erdal Sayar, ailenin gelişimi ve toplumsal refah düzeyinin yükseltilmesi için çaba gösteren; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını her zaman canlı tutan kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (ASMMMO) Oda Başkanı Erdal Sayar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü nedeni ile hafta sonu gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle bayan meslektaşlarıyla bir araya geldi.
SMMMO Başkanı Erdal Sayar, etkinlikte günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı. Ülkelerin ve toplumların gelişmesinde tüm bireylere önemli görevler düştüğünü toplumsal yaşamda kadınların varlığının ve etkinliğinin artması ve eşit şartlara sahip olmasının gelişmiş çağdaş Türkiye özleminin temel dayanaklarından olduğuna değinen Sayar; “Çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, kadın, erkek tüm yurttaşların hak ettiği yasam düzeyine sahip olması temel önceliğimiz olmalıdır. Kadınlarımız, eğitim de dahil olmak üzere, kimi toplumsal hizmetlere eşit şartlarda ulaşamamakta, karar alma süreçlerinin dışında bırakılmakta, ayrımcılık, baskı ve şiddet içeren uygulamalarla karsı karsıya kalmaktadırlar. Kadınlarımızın kendi sorunlarına sahip çıkmaları, toplumun temel bireyi ve anne olarak yaratıcı güçlerini ortaya koymaları, daha iyi bir yasam düzeyine ulaşmak için çaba göstermeleri çağdaş Türkiye özlemini gerçeklettirmenin koşuludur. Büyük bir emek isteyen muhasebe ve denetim alanında çalışan kadınlarımız gerek mesleğimize, gerekse ülke ekonomisine önemli katkılar yapmaktadırlar. Ülkemizin gelişiminin en önemli göstergelerinden biri olan kadınlarımızın eğitim, sosyal ve kültürel gelişiminin daha üst seviyelere çıkarılmasının zemini hazırlanmalıdır.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti