Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sayın Valimizle Afyon’a Kadın Eli Güzel Şekilde Değdi”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’a sert eleştirilerde bulundu. Özkaya, “Tutturmuşlar bir tekerleme Afyon’a kadın eli değecek diye. Sayın Valimizle Afyon’a kadın eli değdi. Sayın Valimiz de üstün gayretleri ve çalışmalarıyla şehrimize çok güzel yakıştı. Ehliyet ve liyakat olmadan, bağırıp çağırmaktan başka marifeti olmayan birinin eli değse ne olur, değmese ne olur. Afyon’da herkes iyi bilir, ‘Geldi İsmet kesildi kısmet.’” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar merkez, Salar Beldesi, İscehisar İlçesi ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

“AFYON AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE ÇAĞ ATLADI”

Yoğun bir program ile çalışmalarına devam AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti adayları için destek istiyor. Ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar, AK Partili Belediyecilik anlayışı ile çağ atladı. 2004 yılından günümüze AK Partili Belediye Başkanlarımız ile yakalanan merkez ve yerel yönetim uyumu sayesinde şehrimize muazzam eserler kazandırdık. İnşallah yeni dönemde de Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımız öncülüğünde tüm ilçe ve beldelerimizde başkanlarımız ile hizmet yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Afyonkarahisarlı 31 Mart’ta da yine AK Parti ile yola devam diyerek, tercihini hizmet ve eser siyasetinden yana kullanacak. Biz Afyonkarahisar’da Merkez ve geriye kalan 59 seçim bölgesinde milletimizin hizmetine talibiz. Adaylarımız ve hükümetimiz ile muazzam işler yapacağız.” dedi.

“BUNLARA GEREKLİ DERSİ TÜRKİYE SANDIKTA VERECEK”

“Bugüne kadar halkımızı aldatan olmadık ama ne yazık ki bir oy uğruna halkımızı uçuk vaat ve yalanlarla kandırmayı hedefleyenler var. Yaptıkları kirli pazarlıklarının üstünü kapatmak için girmedikleri kılık kalmıyor.” diyen Milletvekili Özkaya, “İkinci İSKİ skandalı gibi saydıkları para kuleleri başta olmak üzere DEM işbirlikleri gibi birçok pis işleri gün yüzüne çıkıyor. Bunların hepsini milletimiz görüyor biliyor. Bunlara gereken dersi tüm Türkiye’de sandıkta verecekler. Zaten bakıldığında yönettikleri belediyelerde de ne yazık ki kuru laftan başka gözle görülür bir hizmetleri yok. Bunlar AK Parti hizmetlerinin devamını bile sağlayamaz.” ifadelerini kullandı.

“AFYON’A KADIN ELİ SAYIN VALİMİZLE BİRLİKTE DEĞDİ”

“Tutturmuşlar bir tekerleme Afyon’a kadın eli değecek.” ifadelerini kullanan Milletvekili Özkaya, şunları kaydetti: “Hoş, Zaten Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin başarılı idarecilerinden olan Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı hanımefendiyi şehrimize Vali olarak atayarak Afyonkarahisar’a kadın elini değdirdi. Sayın Valimiz de üstün gayretleri ve çalışmalarıyla şehrimize çok güzel yakıştı. Ancak ehliyet ve liyakat olmadıktan sonra bağırıp çağırmaktan başka marifeti olmayan birinin eli değse ne olur, değmese ne olur. Hem bizim Afyon’da eskilerin bir sözü vardı herkes iyi bilir, ‘Geldi İsmet kesildi kısmet.’ diye, o bakımdan CHP’nin eli Afyonkarahisar’a değmesin yeter.”

“Sayın Valimizle Afyon’a Kadın Eli Güzel Şekilde Değdi”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti