Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sayın’a engelli ve sigortalı istihdam ödülü

SGK’nın, Sosyal Güvenlik Haftası’nda

SGK’nın, Sosyal Güvenlik Haftası’nda “Üreten Türkiye’nin Yıldızları” ödülleri kapsamında Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. SGK’nın 2021 yılı içerisinde Afyonkarahisar ilinde ‘en çok engelli ve en çok sigortalı istihdam sağlayan işveren’ ödülüne layık görüldü

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Samet Fidan ve beraberindekiler, Sayın A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Sayın’ı ziyaret ettiler. Ziyarette, Afyonkarahisar’da en çok engelli ve en çok sigortalı istihdam sağlayan işveren kurumu olarak Sayın A.Ş. Yönetim Kuruluna layık görülen teşekkür belgesi Kadir Sayın’a verildi.
“ONUR VE MUTLULUK DUYDUK, HER TÜRLÜ SORUMLULUK VE VAZİFEYE HAZIRIZ”
Kadir Sayın, SGK İl Müdürü Samet Fidan’a teşekkür etti. Engelli ve sigortalı istihdamı sağlamaktan memnun olduklarını belirten Sayın, “SGK İl Müdürü Sayın Samet Fidan’a teşekkür ediyorum. ‘Çok engelli ve en çok sigortalı istihdam sağlayan işveren’ olmak bizlere büyük bir onur ve mutluluk veriyor. Sayın A.Ş. olarak her türlü sorumluluk ve vazifeden kaçmadan, Afyonkarahisar ve Türkiye için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Aldığımız bu belge ile daha güzel işler yapacağımıza daha çok istihdam sahasına ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.
ÜRETİME VE İSTİHDAMA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Sayın sözlerine şöyle devam etti:
“Bu anlamda, ilimize ve ülkemize katkı sağlayan Sayın Prefabrik, Afyon Sayın Hazır Beton, Parke, Boru Bordür, Mabella Marble, Antalya Sayın Hazır Beton, Prefabrik, Uşak Sayın Prefabrik, Aprekast, Muğla Mabella Marble, Kütahya Mabella Marble gibi firmalarımızla “Sayın” bünyesi Türkiye ekonomisine, iş istihdamına ve üretime katkı sağlayan şirket olarak devam edecektir.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti