Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehrin geleceğine birlikte imza atacağız”

Afyonkarahisar için yapacağı projelerin
“Şehrin geleceğine birlikte imza atacağız”

Afyonkarahisar için yapacağı projelerin bir kısmını yedi başlık altında açıklayan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, projelerini halkın beklentileri yönünde hazırladığını söyledi.
“TRAFİK RAHATLAYACAK”
 “Trafik Ulaşım ve otopark projeleri” hakkında bilgi veren Zeybek, şehir içi trafik düzenlemeleri, teknolojik otoparklar, hafif raylı sistem, hologramik yaya geçitleri, ilkel görüntü oluşturan kasisler yerine hız uyarı sistemleri kurulacağını söyledi.
“KONUT ISITMA KAPASİTESİ ARTTIRILACAK”
AFJET’te 8 bin ile 10 bin konut kapasite artırımı yapacağını kaydeden Zeybek, AFJET’te yeni Jeotermal sahaların açılması, AFJES elektrik üretiminde kapasite arttırılması ve Jeotermal Park kurulacağını ifade etti.
 “SPOR LİSESİ KAZANDIRACAĞIZ”
Sağlık ve spor projeleri hakkında da bilgi veren Zeybek, sağlık için şehrin belirli noktalarına semt poliklinikleri kurulacağını belirterek, bununla birlikte şehre spor lisesi kazandırmayı hedeflediğini ifade etti.
“MİLLET BAHÇELERİ GELİYOR”
Şehirleşme konusundaki projeleri hakkında da bilgiler veren Zeybek, “Kentsel dönüşüm sahaları kapsamında Sanat Okulu arazisi, Garnizon Komutanlığı’nın arazisi ve eski Devlet Hastanesi arkasındaki Cirit Kayalığı’nı Millet Bahçesine dönüştürüleceğiz.” dedi.
“KALEYE TELEFERİK TESİSİ KURULACAK”
Sosyal, kültürel ve turizm projeleri kapsamında gerçekleştireceği projelerini açıklayan Zeybek, “Afyonkarahisar Kalesi teleferik tesisi, Türk Otağı kültürel tesisi, Bilim Park, Mermer Park, eski İzmir istasyonu Sosyal Tesisi, Ali Çetinkaya Garı rekreasyon alanı, şehir giriş yapıtları, İsmet Atilla Kültür Merkezi.” dedi.
“İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAĞIZ”
Jeotermal ile ısıtılan teknolojik seraların bulunduğu bölgeye İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacağını duyuran Zeybek, AFBOX yeni nesil büfeler oluşturacak ve istihdama katkı sağlayacak projeler yapacaklarını duyurdu.
“EĞİTİM PROJELERİMİZ HAZIR”
Eğitim projelerinin de hazır olduğunu kaydeden Zeybek bunun için Çocuk Üniversitesi ve Meslek edinme kursları yapacaklarını ifade etti.  Zeybek önümüzdeki günlerde yeni projelerini de kamuoyuna duyuracağını sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti