Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şeker için milletvekillerimizle birlikte mücadele ediyoruz”

ATSO Başkanı Serteser, “Şekerleme

ATSO Başkanı Serteser, “Şekerleme sektöründe yaşanan sorunların bir an önce çözüme kavuşması için Sayın Milletvekillerimiz ile birlikte mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki en kısa sürede bu sorun çözülecektir” dedi

 

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, şeker sektöründe yüksek fiyat ve tedarik sıkıntısının acilen giderilmesi için harekete geçtiklerini açıkladı. Serteser, “Şekerleme sektöründe yaşanan sorunların bir an önce çözüme kavuşması için Sayın Milletvekillerimiz ile birlikte mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki en kısa sürede bu sorun çözülecektir.” dedi.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, şekerleme sektörünün sorunlarını çözmek adına ilgili makamlarla temasa geçtiklerini bildirdi.
“MİLLETVEKİLLERİMİZ HER ZAMANKİ GİBİ YARDIMCI OLDU”
Konu hakkında açıklama yapan Sertesere şunları kaydetti: “Şekerleme sektörü ile iştigal eden üyelerimizin yer aldığı 21. Meslek Komitemiz’in genişletilmiş toplantısının ardından Meclis Üyelerimiz Sayın Ömer Altınay ve Sayın Serkan Ayhopa ile istişare ettik. Bu istişare sonucunda şeker sektöründeki yüksek fiyat ve tedarik sıkıntısının acilen giderilmesi gerektiği sonucuna vararak harekete geçtik. Toplantının hemen ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz yazılanların aksine, Sayın Milletvekillerimiz, her zaman olduğu gibi bu konuda da bizlere yardımcı oldu, kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekillerimiz aracılığıyla, taleplerimizi ilgili makam ve mercilere hiç gecikmeden arz ettik.”
“HAKSIZ REKABETİN ÖNÜNE GEÇİLMELİ”
Serteser sözlerini şöyle tamamladı: “Türk Şeker Fabrikaları’nın paketleme izni olan firmaların dışında, şekerleme sektöründeki firmalara da üretim kapasitelerini dikkate alarak şeker arzı yapmasını istiyoruz. Şekerleme sektöründeki firmalara uygun fiyatla şeker tedarikinin sağlanmasını ya da şeker piyasasındaki fiyat farkının giderilerek haksız rekabetin önüne geçilmesini talep ediyoruz. Şekerleme sektöründe yaşanan sorunların bir an önce çözüme kavuşması için Sayın Milletvekillerimiz ile birlikte mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki en kısa sürede bu sorun çözülecektir.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

Serteser “pozitif”

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in dün yapılan covid testi pozitif çıktı. Sağlık durumu iyi olan Serteser’in karantina sürecini evinde istirahat ederek geçirdiği öğrenildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti