Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selahattin Duman vefat etti

Afyonkarahisarlı ünlü gazeteci Selahattin

Afyonkarahisarlı ünlü gazeteci Selahattin Duman hayatını kaybetti.

Babası Abdullah Duman’ın uzun yıllar Afyonkarahisar’da doktor olarak ve Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapması nedeniyle çocukluk ve gençlik yıllarını Afyonkarahisar’da geçiren Gazeteci Selehattin Duman ulusal gazetelerde yazdığı köşe yazılarında sık sık Afyonkarahisar’dah bahsederdi. Esprili dili nedeniyle geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Selahattin Duman yaklaşık 14 Temmuz tarihinde İzmir’in Torbalı ilçesinde bir çekiciyle çarpışarak trafik kazası geçirmişti. 71 yaşında vefat eden Selahattin Duman geçen yıl geçirdiği trafik kazası sonrası 19 gün komada kalmıştı.

Selahattin Duman, uzun yıllar Sabah Gazetesi’nde ve Vatan Gazetesi’nde yöneticilik ve köşe yazarlığı yaptı. Komser Şekspir, Romantik ve Bir Erkeğin Anatomisi filmlerinde rol aldı.

Son olarak Oksijen Gazetesi’nde yazmaya başlamıştı. Ankara‘nın ilçesi Haymana‘nın köyü Yenice’de Selahattin Duman’ın Annesi Nimet Duman, babası Dr. Abdullah Duman’dır. 1983 yılında İstanbul’a taşındı. Selahattin Duman,1974 yılında 24-25 yaşında Bilge Hanım ile evlendi, 29 yaşındayken Özge adında bir kız (d.1979) babası oldu. Daha sonra boşandılar. Aynı eşi ile yeniden evlendi ve tekrar boşandı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti