Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuklulu öğrenciler belgelerini aldı – Kocatepe Gazetesi

Halk Eğitim Merkezi ve
Selçuklulu öğrenciler belgelerini aldı

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından Afyonkarahisar’ın bir çok okulunda çeşitli eğitimler veriliyor. Selçuklu İlkokulu’nda verilen satranç kurslarında yaklaşık 150 öğrenciye satranç eğitimi verildi. 100 saat üzerinden verilen eğitimlerden sonra Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe öğrencilere kalıtım belgelerini teslim etti.
Okullarda çok farklı dallarda eğitimler düzenleyen Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Selçuklu İlkokulu’nda satranç kursu düzenledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Halk Eğitim Müdürü Murat Diktaş “Okullar Hayat Olsun projemiz kapsamında okullar ve halk eğitim merkezlerinin ortaklaşa yürüttüğü projelerde ücretsiz hobi veya meslek edindirme kursları veriliyor. Bu şekilde okulların da fiziki ve manevi olarak gelişmesi sağlanıyor” dedi.
Bu okullardan birinin de Selçuklu İlkokulu olduğunu söyleyen Diktaş açılan satranç kursunun başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi. Öğrenciler derslerinden sonra aldıkları eğitimin yanında katılım belgelerinin sahibi oldu.
Emek veren öğrenci ve eğitmenlere teşekkür eden Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe “Öğrencilerimizi gösterdikleri emek ve başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti