Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Seni Başkan yaptırmayacağız’dan sonra HDP’nin PKK ile bağlantısını hatırladılar

Demokrat Parti Genel Başkanı

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, iktidarın çözüm süreci olarak adlandırılan dönemde HDP ile yakın temas kurduğunu, ancak HDP’nin ‘Seni Başkan yaptırmayacağız’ sloganından sonra PKK-HDP ilişkisinin hatırlandığını vurguladı

 

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, HDP’nin kapatılması tartışmalarını yorumladı.
Terör konusunda DP olarak durdukları yerin çok net olduğunun altını çizen Gültekin Uysal, Gara’da şehit düşen 13 vatan evladına Allah’tan rahmet diledi. Türkiye’nin verdiği şehitlerin müsebbibinin 40 yılı aşkın süredir mücadele verilen PKK terör örgütü olduğunu belirten Uysal şöyle konuştu:
“Bu işin müsebbibi bellidir. Bunu ifade ederken böyle bir acı hadisenin üzerine dilimizi ısırarak her zamankinden daha fazla itinayla bir takım cümleleri de kuruyoruz. Elbette hakikatin sahipsiz kalmaması adına da değerlendirmelerimizi paylaşıyoruz. Bu noktada çok riskli bir operasyonun güvenlik güçlerinin, silahlı kuvvetlerin, istihbarın elinde hangi veriler vardır açıkçası biz ne bir şekilde malik değiliz. Ama bunlara rağmen böyle bir operasyon riskinin ne derece göz önünde bulundurulduğu ister istemez vatandaşlarımızın zihninde manipilasyona açık bir alan kalmaması için tüm bunları da sorguluyoruz. Türkiye de terör, terörle mücadele ne tereddüt kaldırır, ne müsamaha kaldırır. Ama zaman zaman AK Parti iktidarı sürecinde de gördük. HDP ve PKK ile işbirliği içerisinde oldukları çözüm sürecinde bunları dillendirmeyenler ne zaman ki ‘Seni Başkan yaptırmayacağız’ denildiği andan itibaren PKK’nın da HDP’nin terör örgütü olduğunu hatırladılar. DP’nin duruşu bellidir. Demokrasinin imkânlarından yararlanarak Türk demokrasisini zehirlemesine hiçbir siyasi organizasyona müsaade etmez. HDP’ye de müsaade etmez. Türk hukuk sistemi de buna gerekli cevabı verecektir.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.