Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seveceğiniz mesleği tercih edin – Kocatepe Gazetesi

Doğa Okulları Afyon Kampüsü’nde
Seveceğiniz mesleği tercih edin

Doğa Okulları Afyon Kampüsü’nde t-MBA Okul Meclisi tarafından düzenlenen Meslekler Geçidi etkinliği, İŞKUR yöneticileri ve örnek kariyer sahiplerinin katılımıyla gerçekleşti. Meslekler Geçidi’nde konuşan Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, “Meslek seçimi çok önemli bir konudur. Lütfen mesleğini seçerken istediğiniz, sevdiğiniz mesleği seçin” dedi
MUTLAKA ÜNİVERSİTE OKUYUN
Öğrencilerin mutlaka üniversite okuması gerektiğine işaret eden Özerdem, “Ben avukat olmak istiyordum. İmkânlar elvermedi, okuyamadım. Siz mutlaka okuyun. Çok güzel bir okulda okuyorsunuz. Ailenize karşı sorumluluklarınız var. Ailenizin size manen ve nakden verdiği desteğin karşılığını verin” diye konuştu.
DİŞ HEKİMİ SANATKÂR VE ZANAATKÂRDIR
Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlık Merkezi Diş Hekimi Behçet Soylu ile Diş Hekimi Gökhan Bal ise diş hekimliği mesleğinin inceliklerini öğrencilerle paylaştı. Behçet Soylu, “Diş hekimi aynı zamanda sanatkârdır, zanaatkârdır, hekimdir ve psikologdur. Bu 4 temel unsur, bir diş hekiminde toplandığı takdirde başarı gelir” ifadelerini kullandı. Gökhan Bal da diş hekimliğini seçecek olanların el becerilerinin de iyi olması gerektiğini vurguladı.
>> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti