Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinanpaşa, İhsaniye ve Sultandağı ilçeleri çok yakında doğal gazla ısınacak

Afyonkarahisar merkez ile Başmakçı, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, Erkmen, Evciler, İscehisar, Salar, Sandıklı, Susuz ve Şuhut ilçelerinde altyapı çalışmalarına devam eden Aksa Afyon Doğalgaz, yaklaşık 160 milyon TL yatırımla Sinanpaşa, İhsaniye ve Sultandağı ilçelerini çok yakında doğal gazla buluşturmaya hazırlanıyor.

Afyonkarahisar merkez ile Başmakçı,

Abonelik başvurularının başladığı Sinanpaşa’da ilk doğal gaz abonesi Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, İhsaniye ilçesinde ise ilk abone İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen oldu.

Afyonkarahisar’da altyapı ve genişleme çalışmalarını sürdüren Aksa Afyon Doğalgaz, her geçen gün daha fazla aileyi ekonomik, güvenli ve çevreci enerji doğal gazla buluşturuyor. İl merkezi ile 14 ilçede 168 bin 468 abonenin bulunduğu Afyonkarahisar’ın yeni yatırımları kapsamında altyapı çalışmalarında sona yaklaşılan başta Sinanpaşa olmak üzere İhsaniye ve Sultandağı ilçeleri bu kış doğal gazla ısınacak bölgeler arasında yer alıyor. Abonelik işlemlerinin başladığı üç ilçede vatandaşlar kış aylarında doğal gazın sunduğu avantajlarla ısınma, pişirme ve sıcak su ihtiyacını karşılayabilecek.

İLK ABONE BELİDEYİ BAŞKANI ERDAL KARAMAN

Sinanpaşa’da gerçekleştirdikleri yatırım faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan ve Temmuz ayında başladıkları çalışmalarda sona yaklaştıklarını dile getiren Afyon Doğalgaz Şirket Müdürü Tuncay Gezer, “Sinanpaşa Belediyemiz ile birlikte koordine olarak başlattığımız çalışmalarda şu ana dek yaklaşık 30 kilometre şebeke imalatı gerçekleştirdik. Önümüzdeki kış aylarında Sinanpaşa ilçemiz mutlaka doğal gazla ısınmaya başlayacak. Sinanpaşa’da ilk doğal gaz abonemiz Sinanpaşa Belediye Başkanımız Erdal Karaman oldu. Sayın Kahraman’a gönülden teşekkürlerimizi sunuyor, doğal gaz konforuna kavuşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı abonelik işlemleri için ofislerimize bekliyoruz” dedi.

ÜÇ İLÇEYE 160 MİLYON TL YATIRIM

Afyon’un İhsaniye ve Sultandağı’nda ilçelerinin de bu kış doğal gazla buluşacağını belirten Gezer, “İhsaniye’de temmuz, Sultandağı’nda ise ağustos ayında yatırım çalışmalarımıza başladık, her iki ilçemizde altyapı çalışmalarımız neredeyse tamamlanmak üzere. İhsaniye ilçemizde ilk abone alımı gerçekleşti, ilk abonemiz İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen oldu. Sultandağı’nda da abonelik başvuru işlemlerimize başladık. Aksa Afyon Doğalgaz olarak yaklaşık 160 milyon TL yatırımla üç ilçemize daha doğal gaz arzı sağlayacak olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Doğal gazı ulaştırdığımız tüm ilçelerimizde sanayi yatırımları hızlanırken istihdam doğrudan veya dolaylı olarak artıyor. Tüm bunlarla birlikte doğal gazı tercih eden vatandaşlarımız sayesinde gelecek nesillere daha nefes alınabilir şehirler ve bir yaşam bırakıyoruz.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti