Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivas’ta feci kaza: Afyonlu Uzman Çavuş yaşamını yitirdi, 5 yaralı

Sivas’ın Gürün ilçesinde hafif

Sivas’ın Gürün ilçesinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpıştığı kazada, Jandarma Uzman Çavuş Kemal Çetin (28) hayatını kaybetti, 1’i çocuk, 5 kişi de yaralandı.

Sivas'ta feci kaza: Uzman Çavuş yaşamını yitirdi, 5 yaralı

Sivas’ın Gürün ilçesi yakınlarında saat 09.00 sıralarında Jandarma Uzman Çavuş Kemal Çetin yönetimindeki 43 RT 543 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen Yusuf Budur’un (27) kullandığı 58 ABF 506 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada Elâzığ il jandarma komutanlığında görevli Afyonkarahisar Çay Pazarağaç Kasabası Nüfusuna Kayıtlı J.Uzm.Çvş.Kemal ÇETİN vefat etti. Ailesi ile birlikte araçta seyir halinde bulunduğu öğrenilen Çetin’in cenazesi bugün saat 10.00’da Çay Pazarağaç kasabasından Jandarmanın yapacağı askeri törenden sonra defnedilecektir. Diğer aracın sürücüsü Yusuf Budur ile birlikte her iki araçta bulunan Havva Çetin, Yavuz Oktay Çetin (2), Koray Budur (19) ve Hüseyin Yıldırım (19) yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine giden ambulanslarla Malatya Darende Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Havva Çetin, Yavuz Oktay Çetin ve Koray Budur’un durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti