Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Spor Kompleksi’nden Afyonkarahisarlılar yeterince faydalanamayacak”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Spor Kompleksi’nden Afyonkarahisarlılar yeterince faydalanamayacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, kent merkezindeki Atatürk Stadyumu ve Spor Salonuna ilişkin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a yönelttiği soru önergesinin cevaplarını değerlendirdi

Şehir merkezindeki insanların spor yapabileceği başka bir tesisin bulunmadığını belirten Yılmaz, Şehir merkezinde bulunan mevcut Atatürk Spor Salonu ve Atatürk Stadyumunun yıkılmadan bakımları yapılarak çok amaçlı spor salonu olarak çevre okullara ve halkımızın hizmetine sunulması gerektiğini söyledi.
Yılmaz, Afyonkarahisar’daki yaşanan sorunların birçoğunu gündeme getirdiğini belirterek, gelen cevapların tatmin edici olmadığını söyledi.
Yılmaz, “Afyonkarahisar’da yaşayan vatandaşlarımızın spor yapabilmek için şehir merkezi dışında bulanan spor kompleksine gitmeleri gerekmektedir. Şehir merkezinde bulunan mevcut Spor Salonu ve Atatürk Stadyumunun halkın kullanımında kalmasını istiyorum. Yazılı soru önergesinde belirttim ancak gelen cevap Afyonkarahisar da şehir merkezinde başka bir spor tesisi bulunmamasına rağmen şehrin dışına inşa edilen spor kompleksinin tamamlanmasından sonra salon yıkılacaktır, oldu. Üzülerek belirtiyorum ki şehir dışına yapılan spor kompleksinden Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz yeterince faydalanamayacaktır.”
Yılmaz, özellikle spor salonu şehrin sosyal ve kültürel yaşamı açısından da oldukça önemli olduğuna işaret ederek yıkıldıktan sonra konser düzenlenecek, toplantı yapılacak başka bir yerin de bulunmadığına işaret etti.
Yılmaz, bu kararın tekrar gözden geçirilmesi veya en azından şehir merkezindeki insanlarımızın spor yapabileceği, konser, organizasyon gibi etkinliklerin yapılabileceği bir tesisin yapılması gerektiğini vurguladı.
Yılmaz, “Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu’nun bu soruna bir an önce sahip çıkıp bir çözüm bulmaları gerekmektedir.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti